Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Létezik, hogy valakit ezért...

Létezik, hogy valakit ezért figyelnek?

Figyelt kérdés
Anya a fejébe vette, hogy engem valaki elrontott az interneten meg ellene hangolt és állítólag valami csoport, aminek köze van a rendőrségen figyeli, hogy én mit csinálok a neten meg kikkel beszélek...
szept. 13. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok amúgy.
szept. 13. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az országban minden tinire három rendőr jut aki napi 24 órában azt figyeli, hogy mit néz a tini a neten.
szept. 13. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van anyádnak. A fogalmazásod az érthetöségi szint alatt van. Anyád biztosan emlékszik arra amikor még érthetöen, tagoltan fogalmaztál. Ez nem romolhatott ennyire 16 év alatt idegen befolyás nélkül.
szept. 13. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem téged figyelnek, hanem internetet, az erre speciálisan kiképzett kibervédelmi szakemberek.

Nálunk külön alosztály van rá....

Konkrét személyt és csoportot csak akkor figyelhetnek, ha eljárás folyik ellenük, de ahhoz el kell rendelni egy nyomozást + egyéb feltételek.

De csak úgy nem figyelnek senkit.

szept. 14. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!