Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi az elfogadott formája az...

Mi az elfogadott formája az iratbetekintési kérelemnek/indítványnak? (epapir.gov.hu-n keresztül adnám be a nyomozó hatóságnak)

Figyelt kérdés

Ez volt az előző posztom:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12756336..

Ez egy büntetőügy, amiben személyesen négy hónappal ezelőtt hallgattak ki. Gondolom, nem írhatom h "Sziasztok! A ''B./1111/2222/33.'' gyanúsítottjaként szeretém megtekinteni az ügyem iratait, úgy értem amiben ti nyomoztok/vagy nyomoztatok. Küldjétek már át itt, legyetek szívesek, ami eddig van, hadd lássam én is! Köszike"

#rendőrség #gyanúsított #indítvány #iratbetekintési kérelem #hivatalos forma
szept. 9. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Foglakoznak, csak idő kell nekik....

Nem a Te ügyed az egyetlen ügye a nyomozónak......

(nekem jelenleg 78 ügyem van folyamatban...nem tudok mindenki füttyentésére mindent azonnal megcsinálni.....)

szept. 19. 18:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, de csak van valamit időkorlát. Még jó lenne ha idén megtudnám hányszor és mivel vagyok felejlentve. (idegesít minden az üggyel kapcsolatban..túlságosan egyoldalú amit a feljelentőmtől a rendőrség tud, s még csak visszajelzést se kaptam h két hónapja megkérkezett hozzájuk írásban amit én beküldtem)
szept. 20. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 15 nap van rá, hogy teljesítse a nyomozóhatóság, de tudjál róla, hogy senki sem foglalkozik a 15 nappal.

(volt olyan iratmegismerési indítvány a sértetti jogi képviselőtől, amit csak 2 hónap múlva teljesítettem.......kib.....ul nem értem rá...... a 73 nyomozati ügyem mellett..) nem lett belőle semmi, akárhogy vernyákolt is az ügyvéd...

Az eljárás elhúzódása miatt tehetsz kifogást ilyenkor, de még az ügyészség is nagy ívben tesz rá, mert ők is tudják, hogy a nyomozók milyen ügyteherrel dolgoznak (az ügyészségen ugyanígy van ügyteher...szóval tudják jól).

"idegesít minden az üggyel kapcsolatban..túlságosan egyoldalú amit a feljelentőmtől a rendőrség tud"

Eszerint mégis tudod mivel vagy feljelentve.

Akkor?

Mit is szeretnél?

szept. 20. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez már off. Azt tudom h mi a témája. Azért idegesítő, mert a feljelentőm jóban volt velem, találkoztunk, beszélgettünk, sőt, még több, de még aközben is feljelentett, amiről én nem tudtam, úgy találkoztam vele, stb, h nem tudtam, feljelentget. És még ennek folytatása is volt nemperes eljárásban, ahol a bíró felháborítóan elfogult volt velem.. ja, gőze nem volt a valóságról. Egyébként, nem vagyok bíróságrajárós, ez az első ügyem.
szept. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!