Magyar sajátosság az, hogy 600 rendőr kivonul egy-egy komolyabb esethez?
Én nem értek hozzá, szóval komolyan kérdezem. Tehát pl valóban indokolt több autónyi TEK-es egy késes kiscsajhoz, aki már eleve sarokba szorult? Csak, hogy friss példát hozzak...
A Teréz körúti robbantásnál még értettem, ott nem tudták hirtelen ki volt, hányan, van e még bomba, esetleg fegyver...
De pl ott a másik eset is, ahol a srác leszúrt 3 rendőrt, ott kb 60 rendőrautó állt a felvételek alapján, miközben tudták, hogy egyetlen késes emberről van szó.
(Az nem indok, hogy előtte megkéselt 3 rendőrt, ők akkor nyilván közel voltak hozzá és nem kezelték valódi veszélyként)
#6 Te tipikusan az az ember vagy, aki odaböfög valamit, mintha okos lenne, azonban a mondandójának a tartalma kereken nulla. Mondd csak, hány fegyveres kommandós kell egy késsel hadonászó 19 éves, kb 55 kilós lányhoz?
Az, hogy a fegyvertelen civilek, legyenek akárhányan, nem tudnak vele mit kezdeni, érthető.
#8 Ezt a Teréz körúti esetnél el is fogadom, de azt írtam is.
Ezen esetek viszont a vaknak is világosak azonnal, hogy nem ilyenről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!