A testőrök nem féltik az életüket??? Trump elleni támadást megörökitő videón látható, ahogy pl körbe fogják a testükkel.
Persze hoyg félnek.
De attól jobban félnek, hoyg kudarcot vallanak és nem tudják megvédeni azt akit kellene.
Nagyon sokan akarnak a helyükre kerülni, ez egy rendkívül fontos feladat. Aki már ide kerül (elméletileg) az jobban tud a feladatára koncentrálni és akár a testével is védeni akit kell, mint hogy azon agyaljon, hogy baja lesz.
Amúgy a testőrökön biztosan volt golyóálló mellény. Valójában nem a saját testükkel, hanem azzal védték az elnököt - aminél azért persze előfordul, hogy átmegy rajta a golyó vagy épp mellette és megöli őket.
4es értem, én nem értek a fegyverekhez de úgy tudom a mellény se csodaszer.
" Aki már ide kerül (elméletileg) az jobban tud a feladatára koncentrálni és akár a testével is védeni akit kell, mint hogy azon agyaljon, hogy baja lesz." Gondolom ugye a kiképzés és ez nekik kb tényleg egyfajta reflex , hogy tényleg azon legyen, hogy a testével védje akit kell.
"nincs bennük az, hogy lehet 1 golyó őket éri,?"
De bennük van. Pontosan azért ugranak oda, hogy őket érje ne a védett személyt. Ráadásul van rajtuk mellény, tehát kisebb kalibernél még akár túl is élhetik, ha nem fejbe kapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!