Szájába dugott fegyverrel lőtték meg a kiskutyát, a rendőrök szerint ez nem állatkínzás. Akkor mi az állatkínzás a rendőrök szerint? Minek vannak egyáltalán rendőrök?
Ez tavalyi hír, anno engem ez is felhúzott. Az elkövető lőfegyverrel, célzott lövéssel lőtte le a szomszéd kutyáját (tehát nem csak véletlen találta el). A kutya majdnem elpusztult, ki kellett venni a lépét, maradandó egészségkárosodást szenvedett.
Ennek ellenére "az ügyészség szerint a lövési sérülés nem okozott az állatnak az átlagost lényegesen meghaladó fizikai vagy pszichikai gyötrelmet".
Felfüggesztett börtönt indítványoztak, ami egyenlő a nullával, hiszen szabadlábon marad az elkövető és semmilyen büntetést nem kell letöltenie...
És hány ilyen állatkínzó szaladgálhat köztünk, akikre a rendőrség magasról tesz...
Kíváncsi lennék, minek minősülne, ha a rendőr szájába dugnák a puska csövét és elsütnék azt. Vajon azt is elintéznék annyival, hogy biztos csak véletlenül elütötte egy autó?
Egyre hitványabb ez az ország.
2.
"célzott lövéssel lőtte le a szomszéd kutyáját "
Mondjuk amikor orbba szájjba éjkel is ugattatkák a kutyát és n tud aludni az ember, van az a pont, amikor valaki kézbe veszi a dolgokat!
"Felfüggesztett börtönt indítványoztak, ami egyenlő a nullával, hiszen szabadlábon marad az elkövető "
Amúgy amikor kutya támad emberre,gyerekre ott se csuknak le senkit!
"Mondjuk amikor orbba szájjba éjkel is ugattatkák a kutyát és n tud aludni az ember, van az a pont, amikor valaki kézbe veszi a dolgokat!"
Nehogy aztán téged is kézbe vegyen valaki, mert nem tetszik neki, amit csinálsz.
"Amúgy amikor kutya támad emberre,gyerekre ott se csuknak le senkit!"
Ez ugyanúgy probléma.
"Amúgy amikor kutya támad emberre,gyerekre ott se csuknak le senkit!"
Elég nagy baj az is.
"Mondjuk amikor orbba szájjba éjkel is ugattatkák a kutyát és n tud aludni az ember"
Az ember tanuljon meg írni és ne költözzön ki vidékre vagy a külvárosba ha nem bírja a kutyaugatást. A kutya ugat, a zajszintet meg helyi rendeletek szabályozzák. Ha egyszer nem sért a kutyaugatás semilyen jogszabályt, nincs jogod "kézbe venni a dolgokat".
De tudom hogy vannak ilyen agresszív emberek, én volt hogy sétáltattam a kutyát és elmentünk egy ház előtt ahol az ottani kutya megugatott, majd amikor visszafele jöttünk, megint megugatott ugyanaz a kutya, és kirohant a tulaj engem leb.szni hogy miért ott sétáltatom a kutyámat :D Érted, a járdán, hol sétáltassam, az út közepén? Minek van kutyája az ilyennek, ha nem tudja se megnevelni, se eltűrni?
Súlyosabb büntetés kellene azoknak is akik nem tudják a saját kutyájukat megnevelni és rendszeresen elszöknek, ne adj' Isten bántanak valakit, és azoknak is akik állatokat bántanak.
9
A kutya egy állat, nem ember. Ne essünk ennyire túlzásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!