Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » E-mailben tett feljelentésre...

E-mailben tett feljelentésre mikor várható bármi válasz?

Figyelt kérdés
Lassan 3 napja küldtem el az e-mailt, de még csak egy automata válaszüzenet se jött rá
2024. júl. 13. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem e-mailben nem foglalkoznak vele, mivel az talán nem hivatalos csatorna. Szerintem itt írd meg amit szeretnél: [link]
2024. júl. 13. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Semikor. E-mailben nem lehet feljelentést tenni.
2024. júl. 13. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Tettem feljelentést e-mailben. 2,5 év múlva kaptam értesítést az ügyésztől, hogy vádat emelt. Közben semmit.
2024. júl. 13. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs. #3 vagyok. További e-mailben feljelentés-kiegészítést kellett tennem.
2024. júl. 13. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Az e-mail hivatalos csatornának kell hogy számítson, mert cégek esetében is mindig emialezek, és a fogyasztóvédelmi hivatalnak is tettem már bejelentést és nyilatkozatot is emailben, amiket csatoltak a hivatalos dokumentumokhoz. Sőt, az adatigénylést is lehet emailben kérni pl. a cégektől, és bármilyen más ügyet is lehet emailben intézni. Meglepődnék ha ez alól a rendőrség kivétel lenne.
2024. júl. 13. 11:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Konkrétan a rendőrségen is az e-mailben tett feljelentést javasolták és a kiérkező járőrök is ezt a megoldást ajánlották első helyen

Illetve a rendőrség honlapján is szerepel, hogy megtehető a feljelentés ilyen formában is.

Nem is értem, miért válaszol a kérdésre olyan, akinek fogalma sincs róla.

A többieknek köszönöm

2024. júl. 14. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Van itt egy válaszoló, aki mindig mindenről tudja, hogy nem. Mindegy, miről van szó.
2024. júl. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!