Mit tehetek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Marketplacen talaltam egy termeket ami tetszett elore utaltam persze hulye voltam az illeto egy csalo nem sok penz 10k ha feljelentem mi fog tortenni? Megvan a neve es a bankszamlaszama nem tudom 10k val fognak e foglalkozni szerintetek mit csinaljak?2024. júl. 9. 15:12
1/1 anonim válasza:
Ha több embert vert át, akkor összevonják a feljelentéseket és a büntetése is komolyabb lesz. Az ilyen csalók azért is léteznek, mert rengetegen inkább elengedik a 10 ezret és nem jelentik fel, így szabadon folytatja következmények nélkül.
Nem garantált, hogy visszakapod a pénzed. De ha nem tettél meg semmit érte, akkor tényleg tanulópénz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!