Van itt határvadász? Vagy esetleg olyan aki jártas a témában? Kiváncsi vagyok hogyan működik.
Értem ,köszönöm a választ.
Esetleg a beosztásukról tudsz valamit?
0 kiképzés, szar fizetés
Képzeld el egy napodat.... Ott vergődsza határon jön egy csordányi keritésen átmászó mindenféle népség, te a társaddal ketten vagytok, mint írtam 0 kiképzéssel.
Ott vagytok ketten mega majré, és azon agyaltok hogy mi lesz ha rátok támad a csorda? Mert ugye rájuk lőni nem mersz(kiképzés hiánya miatt) nem tudod mit is tennél ha rátok támadnának.
Egy dolgot teszel, reménykedsz és várod az igazi remndöröket hogy megoldják a dolgot helyetted.
Ez a határvadász dolog egy vicc sajnos, egy felelőtlen dolog.
Kiképzetlen emberrekkel potolják a hiányzó rendöröket.
Távol az otthonodtól, nettó 230-240 ezerért játszod az igazi rendört, határört miközben teljesen inkopetens vagy, és csak reménykedsz hogy ne kerülj éles helyzetbe mert 100% hogy nem tudnád segítség nélkül megoldani.
Na felkelltettem az érdeklődésedet a dolog íránt?.D
Amugy a kezdeti lendület után hatalmas a lemorzsolódás, papíron szereplő létszám a gyakorlatban már rég nincs meg.
Akiknek csepp esze volt az gyorsan kapcsolt hogy mit vállat és leszerelt, igy avgy ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!