Ha tiltott számról hívogat valaki és feljelentem, a rendőrség kiadja a számát/nevét?
Nem és bem. Ga letiltottál egy számot, a hívás fel sem épül. Nem cseng ki, nem jelenik meg a hívàsinfóban.
A zavaras a magánügyed. Ha zaklat, és feljelentést teszel, ha a gyanú megalapozott, akkor az ügyészsèg kèrheti ki, de nem neked.
Ha arra gondolsz, hogy bem jelenik meg a szám, az ónnagában semmi. Több szolgáltató, intézmény is működik így. A titkosított szàmról hívàsnál sincs szám kiírás.
Jelenleg nem tudom hogyan van, de régebben a kártyás számok eleve tiltva voltak.
Mint írtam, nem neked kell tudni a számát, hanem a rendőrségnek, ügyészségnek és a bíróságnak. Ha privát szám, honnan tudod, hogy ugyanaz hívogat? Mondjuk a 15 az jó esélyjel egy. Felvetted már valamikor, beszéltetek egymással? Mondtad, hogy ne zavarjon?
Ha bíróságra kerül az ügy, akkor sem kell tudnod a telefonszámot, és tanúskodnod sem biztos hogy kell. A híváslisták elegendőek a bizonyításhoz.
Ok, ezek szerint valószínűleg nem fogom megtudni a kilétét, pedig van gyanúm...
De csinálnak vele valamit?
Mint írtam, nem fenyegetett, csak hívott. De nagyon sokszor. Ez már zaklatás... Ilyenkor behívják? Vagy kap egy figyelmeztető papírt? Vagy ha.abbahagyja, akkor nem is keresik?
Köszönöm.
Valakinek esetleg van saját/közeli tapasztalata?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!