Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendorseg ki jon akkor is...

A rendorseg ki jon akkor is ha meg nem tortent baj?

Figyelt kérdés
2 het mulva megyek a baratnomert hogy elhozzam egy mergezo kornyezetbol, eveken at hazudtak a szulei a lany jogairol azzal hogy azt mondtak neki hogy gondnoksag allat all es hogy nem koltozhet el a szuleitol, amiota felnyitottam a lany szemet hogy nem parancsolhatnak neki a csaladja meg akar verni es majdnem minden nap mondjak neki, szeretnek eletbe maradni es nem egyedul oda menni amikor elmegyek erte.
2024. jún. 15. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem megy ki,csak ha vér folyik.de ha betöltötte már a 18-at akkor fogva tartják,ez esetben lehet rendőrt hívni személyi szabadság korlátozása miatt.
2024. jún. 15. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Kijön. Nálunk fater fenyegetőzött késsel. Hívgam, kijöttek. Segítettek hogy biztonságban elmehessünk. Ennyi. Jó volt, elégedett voltam a munkájukkal.
2024. jún. 15. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

"szeretnek ... nem egyedul oda menni"

Szervezz be néhány barátot, akik segíthetnek a költözésben.

2024. jún. 16. 08:53
 4/9 A kérdező kommentje:
400km-re lakik tolem a lany.. senki nem valalkozik sajnos ekkora utra
2024. jún. 16. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg az ő ottani szomszédjai közül páran?...
2024. jún. 16. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:
A falu ahol lakik tele van idiotakkal, mindenki ugy gondolkodik mintha a kozep korban lennenk..
2024. jún. 16. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
De szerintem te is szinesbőrű vagy.
2024. jún. 17. 06:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Betelefonáltam a rendőrségre, hogy amíg vásárolni voltam, be akartak törni hozzám. (Szélcsendes időben megszólalt a riasztó, és a szomszéd kutyája is jelzett). Kijöttek hárman, megállapították, hogy nem történt károkozás, valóban nem.

Nem utaltam személyes sérülésre, mégis kijöttek. Bp. III. ker.

2024. jún. 26. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mikor az ilyen romanellók megindulnak, akkor a rendőrség lehet nem is elég.
2024. jún. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!