Rendőrlányok vannak itt? Meséltek a járőrözésről?
Figyelt kérdés
jún. 7. 12:55
1/10 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a rendőrfiúké. Azonos a kiképzés, azonos a felszerelés, azonos a feladat.
2/10 A kérdező kommentje:
És csak fiúkkal járőröztök? Vagy lánnyal is?
jún. 7. 13:04
3/10 anonim válasza:
Nem fogadok magánleveleket.
Mikor hogy.
Írtam: nincs nemi megkülönböztetés. Kiképzés, feladat, végrehajtás.
Akinek nem megy, annak széles a világ, menjen bolti eladónak.
4/10 A kérdező kommentje:
Igazán Büszke lehetsz magadra!☺️
Életkorod?
Igazából az érdekelt nagyon hogy szokott két nő együtt vezetni az autóban?
jún. 7. 13:25
5/10 A kérdező kommentje:
Halottam már valakitől hogy van unisex öltöző is?
jún. 7. 13:26
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nyugodtam mesélhetsz bármiről? Szóval lenézed azokat aki szobafestők akkor?
jún. 7. 13:27
7/10 anonim válasza:
Nem nézi le senki. Akinek nem hivatása, millió mást választhat magának. Pl. szobafestő.
8/10 anonim válasza:
Ha ilyen romantiku elképzeléseid vannak ( legyünk optimisták, hogy nem akarsz a szex témánál kikötni), az nézze a valósághoz köze nincs Tűzvonalban c. operett-sorozatot.
9/10 anonim válasza:
Nem szeretik a vezetők ha nőket írnak össze.
Szerintem sok minden könnyebb a a hölgyeknek, de nem egyszerű hivatás így sem.
10/10 anonim válasza:
A poszt jól prezentálja, hogy nem a járőrözésre vagy kíváncsi, hanem valami rendőrfétises vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!