Értesítene ebben az esetben idővel a rendőrség?
Figyelt kérdés
A volt párom nemrég nagyobb tételben meglopott, többek között magával vitte a telefonomat is. Legjobb tudomásom szerint jelenleg hajléktalan, valamint mentálisan sincs túl jó állapotban. Feljelentést tettem, amiről valószínűleg ő is tud, így a készüléktől jó eséllyel mostanra megszabadult. Amennyiben körözött személyként baleset éri vagy öngyilkos lesz, az felbukkan az őt kereső rendőrök adatbázisában? És ha ilyesmi történne, van rá esély, hogy valamilyen formában idővel engem is értesítsenek róla? Tudom, hogy abszurd, de úgy érzem, egy részem nem csak az ellopott dolgaim miatt aggódik...2024. jún. 5. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!