1 üveg alkoholmentes sör elfogyasztása után, beülhetek-e rögtön a volán mögé?
Én végeztem/végzem a mai napig is kemény fizikai munkát, mégsem vezettem soha egyetlen egy alkalommal sem ittasan. Ha piálni akarok hazajövök és itthon iszom.
Az alkohol lassítja a reflexeket és aki tud vezetni az tudja, hogy néha ezek a századmásodpercek akár életről és halálról is dönthetnek. Elítélem az ittas vezetést és igaza van annak, aki drognak nevezte. Aki nem tudja mi a különbség drog és kábítószer között az inkább ne okoskodjon.
"Továbbra is fenn tartom, hogy sörivó sofőr egy f@szkalap és do:göljön meg amikor ittas állapotban balesetet szenved."
Ha annyira ittas oké. De kb 1.5ezrelékig, ami azért nem kis mennyiség, már simán a részegség alső határa, javítja a vezetési kontrollt.
"Természetesen be. Az utolsó 2 hozzászólónak meg üzenem, hogy lakjatok ti is tanyán és az egész napi kőkemény munkád után megiszol egy üveg hideg sört, majd a hátsó kis úton hazafelé gurulva büntessen meg a rendőr... Ugyanis kocsmánk van és már többször megtörtént. Volt akit bilincsbe verve vittek el a szomszéd városba (mint egy bűnözőt), majd ott kib@szták az őrsről és nuku fillér nélkül, telefon nélkül találj haza (az a durva, hogy ő segédmotorral jár be a semmi közepéből)"
Az ilyen rendőrt felakasztanám az első fára.
"akkor már miért nem otthon iszod meg te gyökér?"
Anyádért. :)
"A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad
Kapálj egész nap 40 fokban és megtudod..."
Jogos..
"Az alkohol lassítja a reflexeket és aki tud vezetni az tudja, hogy néha ezek a századmásodpercek akár életről és halálról is dönthetnek."
Aki tud vezetni, régóta teszi és és végigcsinálta azokat a kísérleteket amikkel a tévében is bohóckodtak és utána hamis adatokat közöltek az tudja, hogy egy bizonyos mennyiségig javítja azt és csak utána ront. Az más kérdés, hogy 1.5ezreléktől rohamosan, de aki vezetni akar az ne igyon annyit. Az már öt sörnek felel meg. Érje be néggyel.
Ennyi okostojás szájtépő analfabétát még egy kupacban rég láttam!!A kérdés ALKOHOLMENTES sörre vonatkozott!!!!No capisco??
Tisztelt kérdező Te meg ne ugrass össze ennyi napközben szorgalmasan kapáló irástudatlant mert látod mi a vége!!Ölremennek a semmin!!Kár hogy nincs itt röhögős szmájli mert tennék ide vagy tizet!!!
@Vikibébi
Te sem a kérdésre válaszoltál, hogy egyem meg a nuncikádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!