Piszlicsáré sebesség túllépésért kaptatok már büntit?
30 helyett 35-el mentem, 6500 forintba fájt :/
Igaz, nem álltam meg nekik azonnal, fel sem merült hogy engem akarnak megállítani a rendőrök, ki is intettem mikor lehúzódtam, hogy mehetnek. Civil kocsival voltak.
Csak ez dühítő, hogy én aki törekszem a szabályok betartására és nem a duplájával döngetek, stop táblánál az üres utcán is megállok így járok. Bezzeg a várost körbevevő elkerülőn a 110 helyett 150-el döngetnek meg levillognak, az miért nem zavar senkit? Ott miért nem ellenőriz a hatóság? Jártatok már így?
Egyszer régen 5000 Ft-ra büntettek, most 6500 Ft a legalacsonyabb összeg.
Egy átlagembernek sokezer apró gyomhajtása van, erre egy bünti nem túl sok…
Zéró tolerancia van, kérdező!
Ha 35 - el mentél 30 helyett, akkor bizony jogos a bünti.
Megbüntetni pedig csak azt lehet, akit elkapnak.
Te így jártál..
Ennyi.
4-es és 5-ös jól mondják.
- Sok mostanában a baleset
- Kell a pénz az államkasszába.
Ez a két dolog azt eredményezi, hogy most mindenre rámennek ha megállításos ellenőrzés van. (stop táblánál nem megállás, másik s*ggében mész, minimálisan túlléped a sebességet, tiltott helyen megfordulsz, stb)
"Igaz, nem álltam meg nekik azonnal, fel sem merült hogy engem akarnak megállítani" szerintem emiatt nem úsztad meg figyelmeztetéssel.
Piszkicsáré “itt még beférek” büntije, pl. egy frontális a szembejövővel.
Akinek ilyen a mentalitása, bevonnám a jogsiját, örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!