Mit akarhatott a rendőr? Vagy csak szórakozott? Mentem az úton éjfél után 45-50-es sebességgel. A semmiből fényszórókkal rám gyorsít és ott jött a hátsómban. Gondoltam félreállok, erre megelőz és elhúz.
Lehet én vagyok túl naiv, de két kérdés fogalmazódott meg bennem.
Miért álltál meg?
A kérdést hajnal 1kor írtad ki. Ergo gondolom este történt az eset, ha valaki este amikor 45-50el mész, jön a fenekedbe te félre állsz? És ha kiakarnak pakolni?
Másik, és tudom, senki se fog velem egyet érteni.
Feltételezem lakott területen belül történt, 45-50 ergo súroltad épp hogy a maximumot, nem lehet hogy ő meg egy 55-60al ment ezért ért a fenekedbe, és mint ember hibázott, és elfelejtette levenni a reflektor?
Bent volt a városban. Láttam a tükörben, hogy rendőr (a Mercedessel volt). Volt előnyöm és hirtelen lett ott a hátsómban. :D
Persze most eszembe jutottak az így rabló emberek meg a defektet kamuzók. De régi autóval jöttem nem valószínű, hogy bárkinek is kellettem volna.
Annyira közel volt, hogy látni lehetett rajta. A villogó is látszott és egy átlag kocsin nincs annyi fényvisszaverő.
Igazából attól tartottam utána, hogy nehogy a lehúzódásért büntessenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!