Az ok az igazoltatásra, hogy "mert veszélyhelyzet van"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap az esti kocogásom közben igazoltattak, és az indok annyi volt mikor kérdeztem miért, hogy "veszélyhelyzet van, nem kell külön indokolni". Ezt leszámítva normálisak voltak a járőrök, elköszöntünk és ment mindenki a dolgára. Szóval ezt így tényleg lehet?
Nem vagyok csöves, hippi, stb kinézetű.
ápr. 10. 15:19
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor mond azt hogy nem is létezik olyan hogy Magyarország, így törvényi kötelezettséged sincs
3/7 anonim válasza:
Szerintem bármikor igazoltathatnak. Nem tudod, hogy keresnek-e valakit a környéken aki hasonlít hozzád
5/7 anonim válasza:
Ez a vészhelyzeti kormányzás egy amolyan aduász, jokerlap, ezt mindenre rá lehet dobni.
6/7 anonim válasza:
#2 gyorsan megtanulnád nálam mi az a Magyarország te i dióta.
7/7 anonim válasza:
"Szerintem bármikor igazoltathatnak."
Bármikor igazoltathatnak, de alapesetben kötelesek megindokolni (kérdés nélkül is, de kérdésre meg végképp). És az nem indok, hogy "mert csak", "mert nem tetszik a képed" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!