A veszélyhelyzet ideje alatt lejárt műszaki meddig érvényes?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy őszig meghosszabbították, tehát addig érvényes , jól tudom ? Köszi!2021. jún. 26. 20:13
1/3 anonim válasza:
Az autóklub tudja ezt pontosan megmondani. Én úgy tudom hogy Novemberig és csak itthon hosszabbik. De hétfőn megyek a klubhoz mert nekem is most fog lejárni.
2/3 anonim válasza:
Semmi akadálya nincs a műszakiztatásnak. Ahogyan az évenkénti szervizeltetésnek se (olajcsere, lég- és pollenszűrők cseréje stb).
3/3 anonim válasza:
A rendőr nem büntet ha le van járva most a műszakid.
Sőt, lejárt vezetői engedélyért, lejárt szigért is csak szól neked hogy figyelj oda rá.
De ami nagyon fontos, és nem győzöm nap mint nap mondani:
attól mert a rendőr nem szankcionál a lejárt műszakiért, ha közúti baleset történik, a biztosító nem fog egy forintot se fizetni. Ez azért rosszabb.. foglalj időpontot vizsgabázisra, ne halogasd.
Ja, és ha egy olyan rendőrt fogsz ki, aki látja nincs érvényes forgalmid, nem ritka, hogy A-Z-ig átnézi az autód. Úgyhogy ésszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!