Adott egy primitív párocska, akik ma délután idejöttek házunkhoz és ököllel kezdték verni az ablakunkat. Fenyegetőztek, köpködtek, verekedésre invitáltak, a nő ököllel megakart ütni a kapun keresztül stb... Folyt köv?
Más is szitkozódna ilyenkor, az ne tartson vissza a feljelentéstől.
A kilövési engedély, jelenthet életveszélyes fenyegetést is.
Jól esik a megerősítés, online tervezem a rendőrségnél és az ügyészségnél egyszerre. Remélem a videót is lehet hozzácsatolni a feljelentéshez.
Kamerába ecsetelte pl, hogy elkap az "aljban" az utca végi fokparton, vagy az utcán.
De kicsit aggaszt, hogy én is ígértem neki dolgokat...
Ha bölcs vagy, -tudom ilyenkor nehéz, de én pl megcsináltam anno, - alig beszélj, néha kérdezz rá , hogy miért csinálja, stb, de te alapvetően csak vedd fel!! Próbálj a felvétel ideje alatt " higgadt" maradni...
Én így csináltam, aztán telefon kikapcs, és úgy elküldtem őket az anyjukba, hogy futva menekültek...
Utána meg garázdaság miatt feljelentettem őket... mondjuk nagy büntit nem kaptak, egy év próbára bocsátás lett a jutalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!