Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek melyik legálisan...

Szerintetek melyik legálisan szerezhető fegyvernek a legnagyobb a megállíto ereje? Érdemes gumilovedekes,gazriaszto pisztolyt vagy szamszerijat vásárolni ha tartunk egy társadalmi osszeomlastol?

Figyelt kérdés

Én kicsit tartok már attól hogy eljohet az az idő mikor nem lesz rendőrség hogy megvedjen .

És akor az emberek elveszik majd azt ami a másike.

Elelmiszerkeszlet védelme szempontjából gondolkozom hogy mit érdemes vásárolni.

Nyilván azok ellen nem lesz jó akiknek igazi lofegyveruk lesz de a csőcselék ellen ezzek a fegyverek is jók.

Többet er mintha késekkel vagy puszta kézzel vedekezne az ember szerintem.

Mondjuk egy gumilovedekes puska pisztoly elég erős hogy 3 4 fős csoportot elrettentsen a rablastol?

Vagy számszerij?ami sérülést is okoz de csak 1 lövésed van.

Vagy gazpisztoly ami radnyomja a paprika spray gazt?

Vagy egyéb lehetőségek?

jan. 17. 13:11
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

10# azért ha fejbe lösz valakit egy gumis pisztollyal az igyis úgyis kifekszik.

5 m belül meg eltudod találni szóval valamit azért ér.

Plusz nemtudja hogy igazi e szóval az meg elretentes ameg el nem sutod .

jan. 17. 14:32
 12/40 anonim ***** válasza:
82%
Akit azzal el tudsz rettenteni hogy nem sütöd el csak rázod az nem támadó. Ellene az előbbi hozzászólásomban említett papírzsebkendő is elegendő. Egy elszánt támadó egy 9mmesből bekapott lövés után még megy tovább ha az egyébként nem ért létfontosságú szervet. 2-3 az ami esetleg megállítja vagy egy létfontosságú szervre leadott lövés. Ezért ajánlottam a .50-est, mert annak már egyetlen lövése is rendkívül hatékony. Márpedig a kérdésed a legnagyobb megállítóerejűre vonatkozik. A többi hozzászólás csak fölösleges rizsázás egyiknek sincs semmi haszna.
jan. 17. 14:46
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

12

"Egy elszánt támadó egy 9mmesből bekapott lövés után még megy tovább ha az egyébként nem ért létfontosságú szervet. 2-3 az ami esetleg megállítja vagy egy létfontosságú szervre leadott lövés. "

Lehet ebben valami

Ebben a videóban van egy kigyúrt (francia) támadó, Bali szigetén még a virus előtt a rendőrök több lövést adtak ki rá élessel mire kifeküdt:

https://www.youtube.com/watch?v=V8OdabJonZY

jan. 17. 14:57
 14/40 A kérdező kommentje:

Jó igaz hogy 50 és kaliber teriti le az embert azzonal .de nekem az életben nem adnának mar fegyvertartasi engedélyt szóval alkalmazkodni kell a lehetosegekhez.

Egy ilyen összeomlás után a hétköznapi emberek rabolnanak azok ellen kellene egyfajta védelem.

Azért ha egy erősebb gumis pisztoly fejbetalal 5 m belül az megallit egy támadó embert szerintem.

Vagy tevedek?

5m is jobb mintha 30 cm kéne menni kesparbajozni növeli a tulelesi esélyt.

jan. 17. 15:32
 15/40 anonim ***** válasza:
67%
Gumis pisztolynál jobb besurranó tolvaj ellen a csúzli. Ha az állam összeomlana, akkor meg kapásból fejszékkel, bozótvágókkal fosztogatna a csőcselék, pár hét múlva meg már gépfegyverekkel...
jan. 17. 16:09
 16/40 anonim ***** válasza:
53%

"Azért ha egy erősebb gumis pisztoly fejbetalal 5 m belül az megallit egy támadó embert szerintem.

Vagy tevedek?"

Tévedsz. Te itt most az éhezők viadalát vizionáltad, amikor élelmiszerért fosztogatnak. A gumilövedék fejre max azt tudja megállítani aki megijed tőle. Eszméletvesztést nem fog okozni. Ha kilövöd mindkét szemét akkor is támadni fog csak nem lát. Ha Lakatos Winettu Ferdinánd békeidőben, jóllakottan ötven forintot el akar venni tőled őt megállítja, de egy az eletéért küzdő éhezőt, akinek a léte múlik azon hogy ki tud e rabolni, nem fogja.

jan. 17. 16:15
 17/40 anonim ***** válasza:
92%

"Ha az állam összeomlana, akkor meg kapásból fejszékkel, bozótvágókkal fosztogatna a csőcselék, pár hét múlva meg már gépfegyverekkel..."

Erről beszéltem. Ezek a riogató szarok pont annyit érnek mint egy papírzsebkendő.

jan. 17. 16:17
 18/40 anonim ***** válasza:
92%
Márpedig ha jól értem a leírásodból te pont anarchikus állapotokra készülsz. Akkor minimum 9mm. Annál kisebb kaliberek teljesen hatástalanok. Az ilyen .22 vagy a 6mmes flóbert, ezeket teljesen felejtsd el, nem fognak megvédeni. Arra jók hogy biztos ne éld túl az incidenst.
jan. 17. 16:22
 19/40 anonim ***** válasza:
Kieg: Az ilyen kis kaliberek egy késes vagy karddal támadó ellen sem fognak semmit érni. Megállítani egy tár is kevés viszont sérülést okoz és felbőszíti. Akkor már nem csak az elemiszerért fog küzdeni hanem az eletéért is. Esélyed nem marad.
jan. 17. 16:26
 20/40 anonim ***** válasza:
82%

Nehezen tudom komolyan venni a kérdést.

Egy feltételezett anarchiában semmit nem érnek a gumilövedékes fegyverek, ha valóban kitör a káosz, ott rövid időn belül megjelennek a különböző valódi fegyverek, közöttük a lőfegyverek is.

A fegyver annyit ér, amennyit a használója, nem elég azt kézbe venni, a használatához bizony egy komoly határvonalat kell átlépni, és tudni is kell használni azt.

Melyik jelenleg a legálisan beszerezhető, legnagyobb megállítóerejű fegyver?

Egy masszív vasvilla, hosszú nyéllel, de még annál is többet ér a határozott fellépés.

jan. 17. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!