Vádlott vagyok garázdaság és könnyű testisértés ügyben, ahol én egyébként jogos önvédelemre hivatkozom. Az ügyemmel foglalkozó rendőrségi előadó ellen élhetek e panasszal? Mivel hogy nem biztosított a tisztességes eljáráshoz fűződő jogom.
Illetve érdemes e és ha igen, akkor hol
és milyen formában?
Gyakorlatilag ellehetleníti a kihallgatást, állandóan emelt hangon dorgál, ha hozzáfűznivalóm van akkor azért, ha nem akkor meg azért. Képtelen helyzeteket generál, úgy érzem, hogy ingerült viselkedést akar tőlem provokálni.
Kértem, hogy kiegészíthessem a frissen felvett vallomásomat és hisztérikusan megakarta tagadni, hogy mit képzelek én, ő hányszor írja nekem a vallomásomat. A vallomásfelvétel megszakításával fenyegetett.
Hosszú a lista, de most indulnom kell. Írok amint tudok.
6/6
Még jó, hogy nem te vagy kormányon. El sem ítélték illetve azt sem tudod, hogy mit követett el pontosan, de te agyonveretnéd.
Gratulálok!
6-os
Ment a lájk, hogy legyen sikerélményed.
Tíz éve egy ork család ütött tanyát a szomszédomban.
No komment...
Lehet panasszal élni csak benne van a pakliban, hogy hetekig-hónapokig tartó aktatologatás után az illetékes a panaszt egy határozatban visszautasítja. Meg is fogja indokolni, talán a fellebbezés lehetősége nélkül, esetleg felülvizsgálata kérhető a bíróságtól. Magyarul semmire nem megy vele az ember.
Ahogy a #3 mondja, ha van ügyvéded megbeszéled vele a helyzetet, azt hogy mit szeretnél, aztán majd ő megmondja mi a legjobb lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!