Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Igaz, hogy a rendőröknek...

Igaz, hogy a rendőröknek egyenruhában nem szabad megölelniük/megpuszilniuk senkit? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Én speciel erről még sohasem hallottam.

Kíváncsi vagyok a többi válaszadó véleményére!

2009. jan. 3. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
talán valamilyen módon a kívülállók szemében a pártatlanságát,tiszteletet parancsoló kisugárzását rontja ha ilyen szituban látják.de sztem ez butaság.ő is ember miért ne üdvözölhetné így a barátait,szeretteit stb...persze azért meg kell válogatni h.kivel kerül ilyen személyes kontaktusba.
2009. jan. 3. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen konkrét megfogalmazás nincs egyik belső normában sem megfogalmazva, mit pl. az, hogy a rendőr egyenruhában, nyílvánosan nem étkezhet, vagy nem sétálhat pl. reklámszatyorral a kezében. Bár szerintem ellenőreink biztos találnának v.mi frappáns normát rá , ha máshonnan nem, 1848-ból :-)

Szerintem a tekintély megóvása érdekében, ölelkezni szerintem sem szerencsés benne, egy szimpla puszi, különböző neműek között még belefér.

2009. jan. 3. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Csak egymást!
2009. jan. 3. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, hogy ez van e amit írsz?

De pl. katonáknak se lehet enni utcán, szatyrot meg ilyneket vinni, nem viselhetnek, csak katonai hátizsákot, kötelező a sapka használata nem fedett területen vagyis a szabadban. Szóval elképzelhető, hogy az is úgy van ahogy írtad.

2009. jan. 3. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

A rendőrség nem katonaság.. Csak félkatonai szervezet!

Vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, de nem tiltja semmi, hogy üdvözöld a másikat, akár puszival is.

A szatyor kérdés pedig érdekes :) Én férfiként amúgy sem tartom ideálisnak, ha egy férfi szatyorral rohangál. Amúgy mi tiltaná? A rendőr is ember.. Miben vigye az ebédjét ? :)

2009. jan. 9. 18:29
 7/10 anonim válasza:
70%
Ha ez így lenne, akkor a párommal nem jöttem volna össze. Ő rendőr és még arra is volt bőven példa, hogy megcsókolt. Persze ő bűnügyi hegyszinelő....
2009. márc. 26. 14:53
 8/10 anonim válasza:
A rendőrségnek lehet. Ha rájuk támadnak fegyverrel vagy más eszközzel akkor szabad lőniük. Ha lőnnek és olyan pontot találnak el ahol belehallhat akkor meg kell probálniuk megmenteni de ha nem tudják meghalt és ennyi...:/
2010. jan. 24. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
hááááát,nem kéne,de megtesszük,és még sohasem csesztek le érte...mert a szolgálati szab.ban benne van h a rendőr részlehajlás nélkül intézkedik..gondolom ha valaki látja h mást ölelgetek ,akkor gondolhatja h kivételezni is fogok vele...
2010. febr. 26. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

én nem utálom őket úgyhogy még azt se engedném h közel jöjjön

am nem tudja vki h ki az a paraszt aki mindig beleköt a helyesírásba

2010. márc. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!