Igaz, hogy a rendőröknek egyenruhában nem szabad megölelniük/megpuszilniuk senkit? Ha igen, miért?
Én speciel erről még sohasem hallottam.
Kíváncsi vagyok a többi válaszadó véleményére!
ilyen konkrét megfogalmazás nincs egyik belső normában sem megfogalmazva, mit pl. az, hogy a rendőr egyenruhában, nyílvánosan nem étkezhet, vagy nem sétálhat pl. reklámszatyorral a kezében. Bár szerintem ellenőreink biztos találnának v.mi frappáns normát rá , ha máshonnan nem, 1848-ból :-)
Szerintem a tekintély megóvása érdekében, ölelkezni szerintem sem szerencsés benne, egy szimpla puszi, különböző neműek között még belefér.
Szia!
Nem tudom, hogy ez van e amit írsz?
De pl. katonáknak se lehet enni utcán, szatyrot meg ilyneket vinni, nem viselhetnek, csak katonai hátizsákot, kötelező a sapka használata nem fedett területen vagyis a szabadban. Szóval elképzelhető, hogy az is úgy van ahogy írtad.
A rendőrség nem katonaság.. Csak félkatonai szervezet!
Vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, de nem tiltja semmi, hogy üdvözöld a másikat, akár puszival is.
A szatyor kérdés pedig érdekes :) Én férfiként amúgy sem tartom ideálisnak, ha egy férfi szatyorral rohangál. Amúgy mi tiltaná? A rendőr is ember.. Miben vigye az ebédjét ? :)
én nem utálom őket úgyhogy még azt se engedném h közel jöjjön
am nem tudja vki h ki az a paraszt aki mindig beleköt a helyesírásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!