Ukrán rendőrséget miért nem zavarta mi megy az országban 2022. Februárja előtt?
Olvastam Menczer Erzsébet hivatalos oldalán, aki amúgy fidesszes országgyűlési képviselő.
Olvasom, hogy az ukránok békeidőben megöltek 14000 orosz civilt, népírtást követtek el, elzárták a Krímre vezető vízhálózatot, atomerőművet akartak felrobbantani az ukránok, 16 biolabor üzemelt Ukrajnában Oroszországgal határosan.
Kérdezem, a rendőrség miért nem foglalkozott azzal, hogy az ukránok 14 ezer orosz civilt mészárolnak le? Miért nem foglalták le az ágyúkat, mert írja 8 éven át, ágyúzták az orosz kisebbséget?
Nem a korrupcióról volt szó, hanem az állítólagos 14.000 orosz civil lemészárlásáról, amiről valahogy az orosz propagandistákon kívül sehol senki nem tud...
Szerintem azért, mert még az oroszok sem tudták bizonyitani, hogy bármi is történt volna arra.
De, még, ha történt is volna -feltételes módban háromszor aláhúzva, hogy véletlenül sem állitom, hogy igy volt-, akkor is, ez a háború, már gyakorlatilag 2014 óta tart. Nem most kezdődött, hanem amikor a ruszki elfoglalta a Krim-et. Nos, mivel nem kevés ukrán áldozata volt, már annak az incidensnek is, én aztán nem végképp nem törnék pálcát egy ilyen után, még akkor is, ha minden emberi halált, ami fegyver által történik, értelmetlennek és bűnösnek tartok.
Mert bizonyítani is kell dolgokat, kérdező, azért!
És ezt még az oroszok se tudták egyértelműen bizonyítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!