Mi várható most egy ilyen következmény után?
Nos, elég borsos az ügyem. 4 vádbeli ponttal vagyok megvádolva konkrétan.
Zaklatás,testi sértés, internetes jogtalan belépés, autókerék kiszúrás
Ezt már nyilván halmazatiba fogják kezelni nekem.
Ott kezdődött az egész,hogy össze rúgtam egy illetővel a port, elég csúnyán elküldtem... (e-mailben persze). Személyesen azóta nem láttam (több mint 1,5éve) már.. Tehát kontaktom nincs vele.
Ő, ez miatt bebattyogott a rendőrségre, és feljelentett, mert zaklattam, E-mailben.. Utána én megkerestem, és elakartam vele beszélgetni személyesen, ezt vette testi sértésnek, azt állította,hogy én bántalmaztam, megvertem.... (Szemtanú,látlelet) nincs, hisz nem történt ilyen! Otthon ültem, unalmamban, és próbálgattam belépni a neptun fiókjába, aminek tudtam a felhasználónevét, és amilyen jelszókat használt.. és sikerült belépjek, na ekkor, elkövettem egy hibát, mert gondoltam, na most bosszút állok rajta, és "felfüggesztettem" az egyetemi fiókját, gondoltam jó bók lesz..
Kijött a rendőrség, Ip-cím alapján bemérték, hogy mi történt elvittek mindenemet.
Nyilván én léptem be ott, és én tettem ezt, hát ezt nem tudom letagadni sem.
Másik része az meg autókerék kiszúrása!!! Ez is vicc, mert hiszen kire fogják,ha nem rám?? Mivel én vagyok az első számú gyanúsított..
A 3 vádpontból egyedül a "zaklatás jöhet szóba" , e-mail formájában történt, 2022ben.. Személyesen azóta nem láttam (hála égnek) az illetőt..
A másik kettő, a testi sértés kizárva, mert nem történt ilyen, ha igen, akkor egyből ment volna látleletre, és rendőrség..
A harmadik meg ügye a neptun "jogosulatlan" belépés, de hát volt felhaszánlói jogosultságom, az oké, de jogtalanul "garázdálkodtam" az oldalán.
Ezekért a vádpontokért mivel kell számoljak? Úgy,hogy elvittek minden elektroniaki eszközömet. De igazából titkolni valóm nincs, mert nem találnak rajta semmit, max erősebb lesz a vádteher nézve rám, mert "kettyós" és elmezavarodottnak fognak nézni, és terroristának, mert már több mint 3hónapja csak megállás nélkül, olyan videókat nézek, ami folyik épp Ukrajnában, de azért mert érdekelnek...
És nyilván ez kifogja szúrni a szemüket,hogy milyen háborús dolgokat nézek én. Ami igazából az interneten fent van és mindenki nézhet, szíve joga.
Zaklatás: valakire 1x ráírnak még nem az. A levél tartalmától is sok függ.
Személyesen nagy hiba volt felkeresni. Úgy sem tudna személyesen mit mondani. Általában nem nagyon ered meg a nyelve.
Internetes dolog, az már sokkal komolyabb. Neki ebből kár származhatott, amit ő neki kell bizonyítani. Valamilyen büntetés (pénzbüntetés) járhat érte.
Kerék kilyukasztását, szintén ő neki kell bizonyítani. - Ebben tegyél Te feljelentést! Hamisan megvádolt. Kérj szakértő bevonását!!!!
Legyen neked is kérdésed!: " A gumiabroncs melyik részét érte az a bizonyos idéző jelben "szúrásnyom"?
(Aki gumit akar lyukasztani, mindig az oldalfalat böki át, nem a futófelületet. Futófelületet sokkal nehezebb fizikailag átbökni, nehezen hozzáférhető, technikailag meg van erősítve. A futófelületen történt a lyuk = természetes használat következtében, a jármű haladásakor történhetett a defekt.) Mi a gumi gyártási éve? 1 hónapos gumi vagy 12 éves? Gyártó szerinti élettartam? Kötelezően előírt profilmélység: 75 cm-t meg nem haladó átmérőjű gumiabroncsok esetében az 1,6 mm-t (személygépjárművek, SUV-k és haszongépjárművek), míg a 75 cm-nél nagyobb átmérőjű gumiknál a 3 mm-t (általában teherautók). KRESZ, valamint a 6/1990. KÖHÉM rendelet tartalmazza.
Háborús játékokkal játszol: Tisztelt Bíró Úr! Tisztelt Ügyészség! Ezek után kezdjek el Barbie babákkal játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!