Magyarországon köztiszteletben áll egy rendőr?
A rendőr?
Te hülye vagy?
Kis hazánkban senki se áll köztiszteletben aki az igazságszolgáltatásban - bármilyen minőségben - dolgozik.
Mondjuk ennek részben az is az oka, hogy az átlaegmeber lóf@szt se tud pl. a bírák, ügyészek, nyomozók munkájáról... csak előítéleteik vannak, amik nélkülöznek, minden szakmaiságot.
Nálunk egyébként is divat hibáztatni egy -egy "rossz" döntésért a hatóságokat, bíróságokat, úgy, hogy a közvélemény még a jogi alapvetéseket se ismeri... de "vélemémye" na az van!
Az ilyenek erősítik a közbizalmat:
“Nyomozást indított az ügyészség egy megdöbbentő bírósági botrány ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet. A Debreceni Törvényszék egyik – azóta lemondott – bírájáról ugyanis egy kompromittáló hangfelvétel került elő, amin elhangzott, a bíró előre elmondta, milyen ítéletet ad a vádlottaknak.
– Én nektek 3 év 6 hónapnál nem akarok többet adni, 4 év volt a koncepció, de én ebben lejjebb tudok menni – mondom – egy fél évvel. Nem ígérem, hogy a tábla egy picit nem fog rajta súlyosbítani. De az sanszos, hogyha Sz.-nek ugye 5 év 2 hónapot fogok adni, ezt már megbeszéltem az ügyvéddel, akkor Sz. terhére már jogerős is a felfüggesztett.
– Direkt nem akarom elkülöníteni a vádlottakra, hogy lehessen hivatkozni a belső arányosságra. Tehát próbálok huncutkodni. […]
– Ne vegyétek tudomásul, mindenképp fellebbezzétek meg enyhítésre, hátha a tábla még lejjebb viszi a belső arányosság miatt, jó? Erre figyeljetek oda mindenképp!“
Meg a Czeglédy és egyéb ügyek kezelése. Szeged “hirhedt– Én nektek 3 év 6 hónapnál nem akarok többet adni, 4 év volt a koncepció, de én ebben lejjebb tudok menni – mondom – egy fél évvel. Nem ígérem, hogy a tábla egy picit nem fog rajta súlyosbítani. De az sanszos, hogyha Sz.-nek ugye 5 év 2 hónapot fogok adni, ezt már megbeszéltem az ügyvéddel, akkor Sz. terhére már jogerős is a felfüggesztett.
– Direkt nem akarom elkülöníteni a vádlottakra, hogy lehessen hivatkozni a belső arányosságra. Tehát próbálok huncutkodni. […]
– Ne vegyétek tudomásul, mindenképp fellebbezzétek meg enyhítésre, hátha a tábla még lejjebb viszi a belső arányosság miatt, jó? Erre figyeljetek oda mindenképp!” város…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!