Magyarországon minden olyan rendőr hősi halott lesz, aki valamilyen balga baleset miatt hal meg?
1. Nem poénból racséztak egymással hanem valakihez, valakinek a segítségkérésére rohantak azért, hogy ott segíthessenek. Nem viccből játszadoztak, embereken mentek segíteni
2. Az akiről te beszélsz nem hősi halott, csak gondolom nincs annyi IQ-d, hogy ezt értelmezd. Az elhunyt rendőr, a rendőrség szolgálati halottja. Nem értem, ilyenkor valaki egy elhunyt emberen fröcsögni akar? Milyen mentális egészség kell ahhoz, hogy valaki aki meghalt miközben valami jót akart tenni, arról ilyeneket írjon?
Mert ha tényleg érdekel, akkor 5 perc Google használattal megtalálod, hogy nem hősi halott, hanem szolgálati halott.
De mondjuk ehhez okosabbnak kell lenni egy csimpánznál, az meg nincs mindenkinél meg.
Te tényleg butuska vagy
“ Például két rendőrautó összeütközik”
Én egyértelműen erről beszéltem, hogy itt mi a szitu. Látom ezt nem sikerült megérteni, pedig nem túl bonyolult.
Minden létező országban, ahol egy intézkedés közben a rendőrt meggyilkolják, az hősi halott lesz. Ez így van rendjén. Ezen fentakadni megint egy élet primitív, gusztustalan dolog.
“ Az is hősi lett, aki ütközött.”
Tökéletes példája vagy, beszélsz de hülyeséget. Esküszöm büntetni kéne azt, amikor az interneten valaki hazugságot állít(bármilyen témakörben)
Azt állítod a balesetben elhunyt rendőrt hősi halottá nyilvánították és te ezt nem érted miért. Eközben:
“ Papp Károly országos rendőrfőkapitány előterjesztésére, a „Szolgálat halottjává nyilvánította”, továbbá az elhunyt rendőrt a belügyminiszter soron kívül posztumusz rendőr törzsőrmesterré léptette elő.”
És 2 perc volt utána nézni. Ahelyett, hogy pár perc alatt utána néznél, marhaságot beszélsz.
Kérdező!
Az a rendőr, aki közvetlenül (jogszerű) intézkedés során hal meg, abból lehet esetleg hősi halott.
De ha két rendőrautó pl. baleset miatt összeütközik...ez nem hősi halál, "csak" szolgálati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!