Februárban volt egy autóbalesetem, azóta miért nem kerestek?
Hajnali órákban volt egy autobalesetem munkába tartottam majd volt helyszíni rendőrség és a mentők elvittek a kórházba, jegyzőkönyvet nem írtam alá se semmi hasonló, egy rendőr megkérdezett mi történt elmeséltem és ennyi. Ma jön a telefonhívás hogy be kellene mennem jegyzőkönyvet adni ( 3 hónap után ) majd mondtam hogy valószínű nekem ilyesmire nem lesz időm (külföldön dolgozom és a munkaadóm nem fogad el aemmi rendőrségi papirt igazolás képpen csak kórház/orvosi papirt )
A balesetem Mo.-n történt, magyar kórházba szálitottak kisebb agyrazkodassal es horzsolásokkal, a hála eset helyszínétől 10 percnyire volt a kórház kb . Egy kamionos levágta a kanyart, én pedig elrántottam a kormányt majd pordultem párat de nem űtköztem senkivel és semmivel, kocsi kereke kitört mert nem bírta a csúszást . Ő nem állt meg hanem elhajtott, a helyszínen sem kamera sem szemtanú nem volt (hajnal volt ) leírást pedig nem tudtam adni, sötét volt, megilyedtem és miközben megpördültem nem a kamion rendszámát bámultam .
Aki megkeresett azt mondta ha nem megyek be jegyzőkönyvet adni akkor körözést fog ellenem kiadni, és akkor úgyis be kell mennem. Mindez hívásban, levelet nem kaptam e-mailt és egyebeket sem, nem kellene levelet kapnom?
Szerintem hibáztak hogy nem vették fel a helyszínen és most próbálják okosba behozni. Olyat nem tehetek, hogy azt mondom műszaki hiba történt és az auto hibájából adódóan történt ez a baleset ? ( nincs kedvem havonta bejárni és időm se, illetve a kieső pénzt senki nem téríti meg …)
Jó, és akkor ha én nem akarok feljelentést mi lesz?
Vagy hagyjam ennyiben?
Ismeretlen tettes Ellen indítanak eljárást hivatalból . (se szemtanú se kamera se semmi.. értelmetlen idő rablás )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!