Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit lehet tenni éjszaka...

Mit lehet tenni éjszaka zajongó szomszéd ellen?

Figyelt kérdés

Egy közfal választ el tőle, egész éjszaka TV-zik meg játszik minden nap a falak átveszik a tompa zúgást, meg a játékban a robbanásokat, és nem tudok tőle elaludni, meg alva maradni. Vettem egy 10 ezer forintos decibelmérőt, de nem mutat csak 37 dB-t. Nem lehet meghatározni pontosan honnan jön a hang, mert még a túloldalon lévő fürdőszoba falaiból is lehet hallani. Próbáltam elnyomni a zajt számítógép ventilátorral, drága füldugót is próbáltam, de azon is átmegy, és nagyon kényelmetlen (fáj tőle a dobhártyám is, mert légmentesen zár, és nyomja a levegőt befele, vagy vákuum van, attól függően hogyan sikerül berakni).

Szóltunk a szomszédnak 2 alkalommal is, nem sikerül neki csendben maradni. Én már gyomorideggel fekszem, hogy vajon mennyi időt tudok ma aludni.

Valami megoldás csak van. Elköltözni nem tudok, szigetelésre sincs pénzem.

2023. okt. 14. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha átmennél és pofán vágnád?
2023. okt. 18. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha átmennél és pofán vágnád?"

Rokonom megcsinálta. Nagyhangú úgynevezett vállalkozó férj, kikapós nőcske, veszekedések, csapkodások, egyéb hanghatások. Egyszer nagybátyám összeszólalkozott a faszival a lépcsőházban és a fickó hozta a szokásos formáját. Szó szót követett és egyszer csak nagybátyám azt gondolta, egy nagy öklös a vállalkozó úr arcába többet ér minden szónál. Az padlót fogott és amikor magához tért, feljelentette a nagybácsit. Szerencsére nagybátyámnak volt ismerettsége mert olyan helyen dolgozott, ezért megúszta pénzbírsággal.

2024. jan. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!