Szerintetek megbüntethetnek? Vagy lehet valami következménye?
Nem annyira rövid, elmesélem.
Az ott kezdődött hogy este (kb 22:00-kor) a barátnőmmel elmentünk a városba sétálni, de nem a belvárosba hanem, a belvárostól kicsit távolabb eső részen. Sétálgattunk, gondoltuk jó lenne leülni, és bementünk a közelben lévő általános iskola udvarára. Mellesleg ebbe az iskolába jártam még régen. Azért kellett bemennünk oda, mert biztonságban voltunk mert arrafelé sok a kóbor kutya és így átugrottunk a kerítésen (nem nagy, nagyon kicsi), és szimplán leültünk a lépcsőre (ez egy iskola udvar volt, délután is szoktam látni hogy nem oda járók kosaraznak)és beszélgettünk vagy 20 percet. barátnőm meg véletlenül nekidőlt az ajtónak, de egyből el is ültünk onnan egy padra, majd mentünk is. Az egész kb 20 percig tarthatott.
Szerintetek megbüntethetnek? Az udvaron (tudomásom szerint, és szerintem jó a tudomásom) nincs kamera, de ez bűncselekménynek számít? Arrafelé tényleg sok a kóbor kutya.:S
U.I. Tényleg nincs kamera az udvaron, sem riasztó, így hála istennek nem volt semmi amikor bnőm véletlen nekitette a fejét az ajtónak. Szerintetek lehet belőle valami?:S
Úgy félek
Ezt most komolyan kérdezed, vagy csak rossz kategóriába tetted? A humor az egyéb kérdések között van.
Egyébként ez magánlaksértés szabálysértés lehet, a büntetése elzárás vagy 150 ezer Ft-ig terjedő pénzbírság, bár ilyen esetben nem hiszem, hogy a valóságban figyelmeztetésnél több lenne. És csak akkor büntethető, ha az iskola feljelenti.
Nem hiszem hogy tilos lenne a bemenet. Mert amikor az iskola tornatermébe kosármeccs van akkor is le van zárva az udvar(magyarul, csak be van csukva a kapu) és szoktak ott emberek üldögélni az udvaron a padokon, meg amikor nincs tanítás akkor is szoktak ott kosarazni idegenek is.
Szerintem nem "tilos", vagyis nincs megszabva hogy be lehet-e oda menni vagy sem.:S
„nem volt semmi amikor bnőm véletlen nekitette a fejét az ajtónak”
Ezt a részt nem értem, miért lényeges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!