Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség miért nem tud...

A rendőrség miért nem tud fogást találni a bűnözőkön?

Figyelt kérdés

Pár hónapja betörtek hzzánk, kamerafelvétel van és helyszínelés is volt. Az elkövetőkön ugyan maszk volt de alkatra a fél település azonnal rávágja hogy kik voltak. De sajnos semmi konkrét bizonyíték tehát ujjlenyomat vagy bármi. Település széli ingatlan így láttuk hogy a másik falu felé távoznak, kértük hogy nézzék már vissza a másik falu térfigyelőit hogy éjjel vajon milyen autó ment arra. A válasz, hogy "nem úgy van az". Mivel mindenki alkatról felismerte a két jó havert, behívták őket a rendőrségre majd holt nyugodtan és elegánsan távoztak hogy nekik bizony alibijük van, amit egy harmadik haver készségesen le is igazolt. Erre tegnap jött a levél hogy bizonyítékok hiányában vége az eljárásnak.

Személyesen azt mondta az egyik nyomozó, hogy mikor behívták őket kihallgatásra holt nyugodtak voltak, márpedig szerinte "akinek vaj van a fején" az minimum ideges. Mondjuk ez igaz, pár éve tanúként hívtak engem be egy közlekedési baleset miatt, de már akkor kissé feszült voltam hogy hát rendőrségen vagyok.

Némelyik bűnöző hogyan lehet ennyire féktelen, hogy még a lelkiismeretük sem indul ilyenkor be vagy az ösztön? Én tanúként feszült voltam ő meg tettesként holt nyugodt.

2023. szept. 30. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-as!

Mit tudsz Te az én ügyemről?

Zaklatásnak indult és az is csak az ügyész meg a Bíróság hájpolta fel egy rabló munkáltató kérésére...

De Te meg az összes szegedi biztosan jobban tudjátok...

2023. okt. 1. 16:10
 12/17 DK-s ***** válasza:

#11-nek:

Tudom miről beszélsz, de ezt laikusok soha nem fogják elhinni.

Lerombolná az elképzelt, biztonságosnak vélt álomvilágukat. XD

Ha pécsen felmerült egy ügyben a "nyakkendős" név, a készenléti beavatkozó alegységet mozgósították (az akkori TEK), az ügyet pedig az illetékes alosztályvezető "vitte".

Egy sima orgazdaságért kaptam 3 év fegyházat. Másodfokon lesöpörték az asztalról és kaptam 1 év börtönt, de azt is csak azért, mert már annyit ültem addig előzetesben. Volt is utána egy kisebb botrány, mert a zsaruk nyugodtak voltak abban hogy legalább 3 évig nem látják a pofámat, és elmentek mellettem kocsival.

Satufék, először az anyósülésen lévő rendőr ért oda hozzám, és a kezemet háracsavarva szó nélkül arccal a falnak tolt. Ekkor törtem el az orrát hátrafejelve. Rutintalan takonypóc.

A kolléga is odaért, és ráordított, hogy te mi a faxt művelsz?

Engem meg leigazoltatott, miközben a kolléga az orrvérzését próbálta elállítani. XD Az a kis p'cs azt hitte hogy megszöktem a böriből. XD

Nem jelentettem fel azt a kis faxt, pedig megérdemelte volna. Szerencséje volt hogy a kollégája kulturáltabb volt, és nekem adott igazat.

2023. okt. 1. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért kérdező, mert a jogszabályi környezet nem ad korlátlan lehetőséget a bűnüldözésre...

Emelett bizonyos elkövetők képzettebbek (okosabbak) is a zsaruknál.

Na most így azért nehéz.

2023. okt. 2. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:

"Pár hónapja betörtek hzzánk, kamerafelvétel van és helyszínelés is volt. Az elkövetőkön ugyan maszk volt de alkatra a fél település azonnal rávágja hogy kik voltak."

Úgy látszik, mostanában nagyon elszaporodtak ezek a maszkos betörések mindenfelé, de nem igaz, hogy valahol, valamilyen nyomot nem hagynak.

Ha nemcsak videót rögzítene a kamerád, hanem hangot is, akkor lehet, hogy előrébb lenne a nyomozás, mert lehet, hogy a nevükön szólították a házban bent egymást.

Minden bűnözőt elkapnak, senkinek nincs örökös szerencséje, előbb-utóbb megbukik valahol és rá fognak bizonyítani régebbi ügyeket is! Ha nem most bukott le, majd lebukik jövőre, vagy 2 év múlva, de olyan bűnöző nincs, aki egyszer csak abbahagyja a bűnözést, mondjuk a betöréseket és holnaptól jó útra tér.

Emlékezz rá, azt az artista pasast is elkapták hosszú évek után, aki százmilliókat lopkodott össze feltört lakásokból szerte az országban egy évtized alatt, közben jómódú vállalkozónak álcázta magát!

Mindenki kézrekerül előbb-utóbb!

2023. okt. 6. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:

14!

A zaklatókat is elkapják?

2023. okt. 6. 16:46
 16/17 anonim ***** válasza:
A zaklatókat a legkönnyebben. Ők házhoz mennek a pofonért számtalan alkalommal, és mint látod, még büszkék is rá! 😂
2023. okt. 6. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:

A zaklatók nem igazi bűnözők és szerintem a kérdező se rájuk gondolt....

Azok csak szerencsétlen, töketlen idióták, akik így élik ki magukat....

Az állami közbeszerzéseken seftelőket próbálják meg elkapni.... vagy az ingatlancsalások elkövetőit... na az már nehezebb....

2023. okt. 6. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!