Nem fura és rémísztő, hogy neked még a paprikaspray is tilos, nekik meg ilyen is lehet?
“ In 2021, the most recent year for which complete data is available, 48,830 people died from gun-related injuries in the U.S., according to the CDC.”
48.830 darab halálos kimenetelű fegyver használat, ebből
“ In 2021, 54% of all gun-related deaths in the U.S. were suicides (26,328), while 43% were murders (20,958), according to the CDC.”
Nem tudom miről beszélsz. Kicsit más a statisztika mint amit te forrás nélkül megálmodtál.
48 ezer esetből pedig 43% bűncselekmény az már szerintem elég magas szám. Milyen jó lenne ha nálunk is ez lenne.
Forrás:
Kérdező!
Ezeket a dolgokat rendvédelmi szerveknek adják!
Mégis mivel lássák el a szolgálati feladataikat, te szerencsétlen?
Vásári tapadókorongos pisztolyokkal?
A szomszédban lévő háború meg qurvára NEM ÉRINT TÉGED SEMMILYEN ESETRE SEM!
Mikor lőtte a magyarországi házadat az ukrán vagy orosz tüzérség?
Na ugye..
Akkor mi a f@sznak Neked fegyver?
Játsz inkább azzal, ami hozzád van nőve!
Bevallom régebbi adatokat hoztam fel, de a főbb pontokat ezek az újabb számok nem nagyon csorbítják meg. Védekezésből használt fegyverek rátája még mindig sokszorosan nagyobb, mint bűncselékmény elkövetésére használtak. Megadnám ennek a forrását, de sajnos CDC levette az oldaláról a peer reviewed adatokat, ugyanis fegyverellenes csoportok megkérték őket erre. Milyen érdekes...
24.
HANGTOMPÍTÓ
VÉGRE, TALÁN, pár hónap és megvásárolható lesz idehaza is! De ugye ez is a haverok, a vadászok miatt.
26.
ÁLLJ!
Vásárolni se lehessen engedély nélkül!!!
házidoki + dilidoki + fegyvervizsga + pár hónap lőtértagság + semmi sittes előélet
28. NEM!
- Minek, ha nem tudja kezelni?
- Mi a garancia, hogy fogja hordani?
Kérdező!
Tudathasadásos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!