Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tudom, hogy valaki drogot...

Ha tudom, hogy valaki drogot árul, és rendszám alapján bejelentem őt a rendőrségen, majd igazoltatják, és éppen nincs nála semmi mondjuk pont akkor, abban az esetben én leszek a hibás?!

Figyelt kérdés

Nem mindig van a kocsijába. Csak amikor viszi árulni valakinek.

Ha szólok a rendőrségnek, és megállítják, és éppen nem találnak pont akkor nála, akkor én leszek a hibás, vagy figyelni fogják őt azért a továbbiakban?!

2023. szept. 24. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"nem vezettem félre őket"

Bűncselekményt hívják így, amit csinálsz, te szerencsétlen!

2023. szept. 25. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:

“ Bűncselekményt hívják így, amit csinálsz, te szerencsétlen!”

Miért lenne ez a megadott bűncselekmény? Mivel meríti ki szerinted?

2023. szept. 25. 09:50
 13/13 A kérdező kommentje:

ma 08:54

Tényleg árul a fickó, úgyhogy nem félrevezetem a rendőrséget. Akkor vezetném félre, ha nem árulna.

Mivel árul, így nem félrevezetés, csak kérdés, hogy a rendőrség meg e találja nála éppen, mert nem mindig van nála a kocsiban. Többieknek köszönöm a hasznos választ, ment a zöld kéz.

2023. szept. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!