Helyesen járt el a TEK Esztergomban?
Nem kell ehhez kommandós múlt hogy lássa az ember itt bizony krva nagy hiba történt.
Egyrészt túsz sem volt, ezért nem indokolta semmi sem a behatolást. Simán lehetett volna könnygáz gránátokat belőni az ablakokon stb. Külföldön voltak már ilyen esetek ott látható volt hogy kezelték az ilyesmit. Volt hogy 48 órán át tárgyaltak stb. itt meg négy és fél óra után bsztak rá.
Másrészt egy megtört emberről volt szó akit anyagi gondjai sodortak ide, nem pedig egy terroristáról. Nem akarom elhinni hogy ne tudtak volna barátokat, családtagokat felkeresni segíteni tárgyalni. Szerintem ez utóbbit meg sem próbálták.
Az meg amit a TEK lehozott hogy flexel vágott a gázpalackba nettó baromság,mert abból tűz van de robbanás nincs. Ahhoz megfelelő koncentráció kell az oxigénnel hogy felrobbantsuk magunkat, ha pedig ez utóbbi volt a helyzet akkor előbb utóbb elájult volna a tag a gázzal teli szobában.
"Egyrészt túsz sem volt, ezért nem indokolta semmi sem a behatolást."
A túsztárgyaló nemcsak túszhelyzetben van, az öngyilkosjelölt idiótákat is ő próbálja lebeszélni...
"Simán lehetett volna könnygáz gránátokat belőni az ablakokon stb."
Ettől még fennáll a veszélyer, hogy akár saját magát, akár másokat megöl...
"Külföldön voltak már ilyen esetek ott látható volt hogy kezelték az ilyesmit."
Akadjatok már le külföldi f@szságokról!!!!!!
Ez itt Magyarország!
Magyar törvények, magyar szabályok, magyar eljárásjog!
"Másrészt egy megtört emberről volt szó akit anyagi gondjai sodortak ide, nem pedig egy terroristáról. Nem akarom elhinni hogy ne tudtak volna barátokat, családtagokat felkeresni segíteni tárgyalni. Szerintem ez utóbbit meg sem próbálták."
Megszakad a szívem.... az őt elfogni szándékozó rendőrök megölésével fenyegetőzött...
Nos, ha annyira külföld a vesszőparipád, külföldön vannak országok (Izrael) akik már ennyiért is pofán lőnék.. tárgyalások nélkül.
Nem, nem hívtak ismerősöket, mert nem lett volna értelme...
Amit csinált az a terrorcselekmény - egyik - büntetőjogi tényállása, vagyis nyugodtan lehet terroristának hívni.
"A túsztárgyaló nemcsak túszhelyzetben van, az öngyilkosjelölt idiótákat is ő próbálja lebeszélni..."
Ezt senki sem vitatta. Tanulj meg szöveget értelmezni, mint írtam a gond azzal van hogy pár óra után feladták és kiadták a parancsot a behatolásra
"Persze van, amikor erre semmi esély..."
Na, hát itt erre nem volt esély.
Ezért mentek be.
"mint írtam a gond azzal van hogy pár óra után feladták és kiadták a parancsot a behatolásra"
Azt a tárgyaló dönti el, hogy mikor van értelme tovább tárgyalgatni vele és eszerint tesz javaslatot.
A parancsnok meg dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!