Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek Ackermann Dávid...

Szerintetek Ackermann Dávid ügye meg fog oldódni valaha?

Figyelt kérdés
14 éve tűnt el a fiú a Margit szigeten. A szülei azóta sem tudják mi történt vele, még reménykednek hogy megtalálják valahol. Ki fog valaha derülni mi történt vele, hogy él-e még egyáltalán? Ha eddig nem haladt előre az ügy, mi hozhatna áttörést?
2023. szept. 15. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo,a M szigeten a hidon vrgig kamersk vsnnak ,sor a szogetre bevezeto sutouton is.

Mostmar a futok kisirtak maguknak a kamerazast a futouton is,amirol jol latszott volna a futout kozeleben levo evezoklub elotti steghez vezeto lepcso is,ahol Davidek voltak.

A rendorseg direkt huzta az idot ey nem neztek meg ifoben a kozteri ksmerskst. Gondolom vki penzt csengetett es eltusoltak.

Szerintem a kis baratocskai eladtak egy szervkereskedonek szegeny Davidot. Igy volt zseton az eltusolasra is.

Csobehuztak valszeg,h menjenek be furdeni,azert tette ki a tarcajat tdlojat.

A telojat meg egy csoves ellopta. Merth ott csovesek is ejszaksznak a kornyeken a mai napig.

2023. szept. 19. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem elaludt a lepcson a vizhez kozvetlen kozel,megkatta egy csoves,kirabolta,felebredt kozben igy belokte a vizbe a csoves. Kore esett es meghalt.

Csak a penzt vitte a csoves,a tobbi otthagyta.

2023. szept. 26. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajnos soha nem fog megoldódni, és kötve hiszem, hogy még élne:-( Az egyik legrejtélyesebb ügy. Azt szerintem nem biztos, hogy készpénznek kell venni, hogy látták még a „barátok” távozása után a szigeten, egy átlagos kinézetű srác volt, vadidegenek szerintem nem lehetnek biztosak benne, hogy ő volt az. Még ha egyéb dolgokat is tudtak volna mondani, mit tudom én, xy színű és márkájú nadrág, cipő, és tényleg abba volt aznap, vagy lett volna tetkója, és azt is mondják, de így, ki tudja… A „barátok” és pláne a „barátnő” nagyon gyanúsan viselkedett, vmit mindenképp elhallgatnak, de hogy köze van-e az eltűnéséhez, passz. Azt mindenképp kizárnám, hogy magától tűnt el, és szerintem az is valószínűtlen, hogy öngyilkos lett volna. Baleset, vagy vki eltüntette, és szerintem a Dunában van, csak nem került elő. A tárca, egyebek nekem nem olyan furcsa, simán véletlenül is szétszórhatta a dolgait, ha bódult volt. A rendőrség is érdekes volt, letagadták/nem néztek utána, hogy vannak kamerafelvételek, pedig az valószínűleg megoldotta volna az ügyet. Én nem tudom összerakni, minden verziónál nekem kilóg vmi a képből.
2023. okt. 3. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Folyt.: A 12-es verziója szerintem nem rossz, de pont ezt mondom, a „barátok” ahhoz mérten is furán viselkedtek, hogy fiatalok voltak, be voltak állva, és kellemetlenül érintette őket, hogy úgymond egy idegen miatt „elő vannak véve”… Ill. ismét a rendőrség, miért mondták, hogy nincsenek kamerák? Nem az lenne érdekük, hogy megoldjanak egy ügyet?
2023. okt. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!