Pénzbírság 80e forintotbkaptam nem volt a biciklin lámpa nappal ezzel büntettek meg 80e forintra. Hogyan kérhetem meg részletre? Hova kell küldenem a kérelmet?
Helyesíráson látszik, hogy kamu.
De jól előadja magát! És félelmetes, hogy rengeteg ilyen ember van és nekik van hangjuk!
Hiányoztál a magyar nyelvtan órákról, minden bizonnyal, látva kérdésed. Már azért járt volna bírság.
Ha nem is jogos a bírság, de "helyére került" mert botrányos a kérdés szövegezése.
Kérelemről.
Ne írj, mert ha ügyintéző lennék és ilyen stílussal találkoznék, újabb bírságot szabnék ki.
Amúgy a lámpa (állítólagos) hiányárt kiszórni egy ekkora bírságot nem undorító, már ha igaz a sztori - amit kétlek. (Lehet megszólaltál kérdésed stílusában és utána menthetetlenné vált az ügy)
"Azt sem akarom hogy le üljem, le dolgozni meg nem tudom közmunkán, mert dolgozok.
Valki tudna segíteni hogy hova küldjem el kérelmet még nem késő? Neked lehet vicces kedves utolsó de sajnos ilyen világban élünk."
Kapsz egy határozatot.
Abba benne lesz, hogy a bírság meg nem fizetése közérdekű munkára váltható át (igen, KÖZÉRDEKŰ munka ÉS NEM KÖZMUNKA!!! a közmunkát az önkormányzat adja az erre szociálisan rászorulónak...)
és hogy mit kell ilyenkor csinálni.
Ezt a munkát a SZABADIDŐDBEN kell teljesíteni!
Nem érinti a munkádat.
Ha nem fizeted meg, elzárásra változik, amit napi 5000,- ft - al kell leülnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!