Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek is hülyeség 2-3...

Szerintetek is hülyeség 2-3 naponta betelefonálni a rendőrségre, hogy hogyan áll az ügy?

Figyelt kérdés

A szüleim erőltetik, ugye ők nem hívhatják. Hiába mondtam nekik, hogy úgysincsen semmi új, meg ilyen helyre nem szabad állandóan betelefonálgatni. Állandóan azt mondják, hogy nincsen fejlemény, meg állítólag mindig szabadságon van az illető, aki kohallgatott. Ami nekem nagyon ijesztő és unszimpatikus hogy tettem egy vallomást és abba állandóan belekérdezgetnek.

Tudom, hogy marhaság és ritka gáz, megmondtam, hogy én aztán nemm hívom többet őket, de nem értik meg. Azt mondták, ha lesz valami, szólnak.

2023. szept. 6. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a telefonban direkt azért kérdeznek vissza a vallomásodra, hogy kényelmetlenül érezd magadat és állj le a telefonálgatással. Nyilván nem tudják, hogy téged a szüleid presszionálnak. Viszont őket meg neked kéne tudnod kezelni.
2023. szept. 7. 10:38
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerintem is szarnak rá az egészre, meg nyüg nekik. Múltkor odaadták az osztályvezetőnek, hogy "ne haragudjon kisasszonny, de nekünk van fontosabb dolgunk is".

Tudomm, hogy marha nagy marha vagyok, hogy hagytam maham rábeszélni. Fenének kellett ez az egész...

2023. szept. 7. 10:57
 13/19 A kérdező kommentje:
*magam
2023. szept. 7. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Na, akkor ott már a töke kivan mindenkinek tőled! Ne engedj a szüleid nyomásának, mert csak egyre rosszabb helyzetbe hozod magadat.
2023. szept. 7. 10:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyszer sem kellett volna telefonálni. Azért adták oda az osztályvezetőnek már szerintem, hogy ne hívjam őket többet. Teljesen bohócot csináltak belőlem... Úgy hogy igazából, hogy ennyit nem is ér az egész. "Érdeklődni szabad, abból nem lesz baj, ma is hívjad fel őket, mit mondtak, van valami". Amúgy meg sem értik.

Többet biztos nem fogom, az elején is megmondták, hogy szólnak, ha van valami. Elkérték a számom.

2023. szept. 7. 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Telefonban nem fogszkapni felvilágosítást az adataidért cserében sem.

Nyomozás alatt állónűgyben meg főleg.

2023. szept. 8. 02:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem adtak...
2023. szept. 8. 05:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Majd a kihallgatásodon érvelhetsz. Ha piti ügyről van szó, akkor légy őszinte, cserébe a nyomozók sem fognak b*sztatni. Ha komolyabb az ügy, vagy hazudsz, akkor szorul a hurok, mert annak jó eséllyel súlyosabb büntetés lesz a vége.
2023. szept. 9. 05:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor telefonáljon az anyád.
2023. szept. 11. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!