Szerintetek is hülyeség 2-3 naponta betelefonálni a rendőrségre, hogy hogyan áll az ügy?
A szüleim erőltetik, ugye ők nem hívhatják. Hiába mondtam nekik, hogy úgysincsen semmi új, meg ilyen helyre nem szabad állandóan betelefonálgatni. Állandóan azt mondják, hogy nincsen fejlemény, meg állítólag mindig szabadságon van az illető, aki kohallgatott. Ami nekem nagyon ijesztő és unszimpatikus hogy tettem egy vallomást és abba állandóan belekérdezgetnek.
Tudom, hogy marhaság és ritka gáz, megmondtam, hogy én aztán nemm hívom többet őket, de nem értik meg. Azt mondták, ha lesz valami, szólnak.
Egyetértek veled. De tudom, hogy az idióta szülőkkel ezt nem lehet megértetni.
Mondd meg kerek-perec, hogy te nem fogsz többé telefonálni. Akkor sem, ha veszekedés lesz belőle.
Amikor legközelebb felhozzák, menjél el otthonról sétálni egyet.
Még hetente is hülyeség. Nem tudom mi az ügy, de a nyomozókat csak hátráltatod. Volt egyik ismerősöm mondta hogy nem nyomozni nincs idejük hanem még adminisztrálni is alig-alig.
Csak mérges lesz a kis buzgómócsingra a nyomozó.
Ha érdemben akarod hogy ne szüntessék meg az ügyet akkor az ügyészséghez kell fordulj panasszal.
"Ami nekem nagyon ijesztő és unszimpatikus hogy tettem egy vallomást és abba állandóan belekérdezgetnek."
Ez nem szimpátia kérdése...
A nyomozónak (vizsgálónak) ez a dolga, hogy kérdezzen....
Látnád milyen, amikor én hallgatom ki a tárgyaláson a vádlottat.... ha hallanád, hogy én milyen keresztkérdéseket szoktam feltenni...
ha lesz fejlemény, úgyis szólnak, mit ahogy arról is, ha megszüntetik az eljárást.
Már hogy érted, kérdező, hogy a telefonban ne kérdezzenek...?
Ha érdeklődsz az ügyeddel kapcsolatban, valahogy be kell azonosítani Téged... ügyszám, személyes adatok...
Mit kérdeztek a telefonban? Mi volt az, ami ennyire felháborított?
Ehhez hasonlókat:
"Ugye igaz bolt, amit a vallomásában mondott, mert olvastam, aklor megütheti a bokáját" "ez miért úgy volt" WTF? Nyilván azért mondtam. Ezek után amúgy komolyan elgondolkodtam, hogy van-e értelme hozzájuk fordulni.
Nem telefonban akarok újabb vallomást tenni. Ezért is volt marha nagy hülyeség betelefonálgatni, de hajtották. Zaklatás miatt tettem feljelentést, de nem hiszem, hogy érdemi hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!