Lehet ebből bajom ha a rendőrség házkutatást tart nálam? Van egy németjuhász kutyám aki Blondi névre hallgat mint Adolf Hitler németjuhász kutyája. Továbbá van egy Hitler makettem a TV-m felett. Van okom félni?
Ezek egyike sem bűncselekmény.
Habár azt a makettet én eltenném a szekrénybe. Ha normális házkutatás lesz, akkor ott is megtalálják, de legalább nem azt látják, hogy ezzel villogsz.
Egyébként szélsőjobboldali, neonáci cselekmény miatt történik a házkutatás? Ha nem, akkor nem fognak vele törődni. Ha igen, akkor lehet, hogy elviszik vagy lefényképezik, hogy te ilyet tartasz otthon.
Remélem, nálam nem fog házkutatást tartani a rendőrség, mert lehet, hogy téves következtetéseket vonnának le a Blondie lemezeim láttán... :)
Amúgy még a 90-es években volt egy műanyag Hitler-figurám (a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron vettem, méghozzá teljesen legálisan).
"Habár azt a makettet én eltenném a szekrénybe. Ha normális házkutatás lesz, akkor ott is megtalálják, de legalább nem azt látják, hogy ezzel villogsz."
Vagy szerezz egy vitrint és rakd bele egy hasonló jellegű Sztalin, Mao és Roosevelt figura közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!