Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehet ebből bajom ha a rendőrs...

Lehet ebből bajom ha a rendőrség házkutatást tart nálam? Van egy németjuhász kutyám aki Blondi névre hallgat mint Adolf Hitler németjuhász kutyája. Továbbá van egy Hitler makettem a TV-m felett. Van okom félni?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Haver te gyakorlatilag halott vagy...
2023. szept. 5. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ja hallod, kemény büntetést fogsz ezért kapni. Meg kell tanulnod héberül.
2023. szept. 5. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezek egyike sem bűncselekmény.

Habár azt a makettet én eltenném a szekrénybe. Ha normális házkutatás lesz, akkor ott is megtalálják, de legalább nem azt látják, hogy ezzel villogsz.

Egyébként szélsőjobboldali, neonáci cselekmény miatt történik a házkutatás? Ha nem, akkor nem fognak vele törődni. Ha igen, akkor lehet, hogy elviszik vagy lefényképezik, hogy te ilyet tartasz otthon.

2023. szept. 5. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Kényszerbeutalót kapsz körülmetélésre, és maceszgombócra kell átszoknod.
2023. szept. 5. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Remélem, nálam nem fog házkutatást tartani a rendőrség, mert lehet, hogy téves következtetéseket vonnának le a Blondie lemezeim láttán... :)

Amúgy még a 90-es években volt egy műanyag Hitler-figurám (a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron vettem, méghozzá teljesen legálisan).

2023. szept. 5. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tilos Hitler figurát tartani, egyedül a horogkereszt van betiltva. Csak ha nagyon bálványozod Hitlert lehet hogy tovább és jobban fognak figyelni.
2023. szept. 5. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

"Habár azt a makettet én eltenném a szekrénybe. Ha normális házkutatás lesz, akkor ott is megtalálják, de legalább nem azt látják, hogy ezzel villogsz."

Vagy szerezz egy vitrint és rakd bele egy hasonló jellegű Sztalin, Mao és Roosevelt figura közé.

2023. szept. 6. 01:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Miert lenne nalad hazkutatas ?
2023. szept. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!