A rendőröknek tényleg meg van szabva, hogy egy hónapban mennyi bírságot kell "beszednie"?
Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon, aki biztos benne!2010. okt. 16. 20:12
1/10 anonim válasza:
Nézd 1 rendőr biztos h nem fogja az orrodra kötni h mennyit rak el feketén saját zsebre.
Nincs megszabva. Ha be kell szedni akk be kell.
18/F
2/10 anonim válasza:
Meg. Van az őrszobán egy szégyentábla, ahová azok neve kerül akik legkevesebb bírságot szedték be.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet normálisan válaszolni?!?!
Rendészeti SZKI.-ba szeretnék menni, azért kérdezem.Ez a hír terjeng, de nem tudom, hogy csak a rendőrség nevét akarják még jobban bemocskolni,vagy tényleg van benne igazság.
2010. okt. 16. 20:44
4/10 A kérdező kommentje:
Első: köszi a választ, korruptság nélkül értettem:D
2010. okt. 16. 20:44
5/10 anonim válasza:
Kérdező te ritka nagy marha vagy. Ez miért nem volt normális válasz? Egy szégyen tábla van kint az őrszobán az egyik falon, amire ezeket a neveket kirakják. Attól hogy te ostoba hitetlen vagy ez még igaz.
6/10 anonim válasza:
És a rendőrség nevén már nincs mit bemocskolni. A szégyentábla léte meg olyan biztos mint hogy itt ülök. Még ha nem is minden kapitányságon így intézik. De mindenhol megvan a módja, hogy az illetők kellemetlenül érezzék maguk.
7/10 anonim válasza:
Egyszer volt a tv-ben hogy bezártak egy kapitányságot mert nem szedtek be elegendő büntetést.
10/10 anonim válasza:
Szvsz konkrétan nincs megszabva. Ugyanakkor ha egy forgalmas lámpás kereszteződésbe kiküldenek, pl. civilben, hogy fotózd a piroson áthajtókat, szabálytalan előzőket...stb és 10 óra alatt 0 eredményt tudsz felmutatni, ami valljuk be őszintén nem feltétlen életszerű (és most hagyjuk az extrém ellenpéldákat) - mindezt több napon keresztül, azt szerintem szóvá fogják tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!