Fára mászásért 20. 000Ft?
Fára másztam közterületen, a rendőr 20.000Ft "köztisztasági szabálysértés" néven csekket állított ki nekem.
A fában természetesen kár nem keletkezett.
Jogos volt?
A rendőröknek van egy minimum büntetés amit napont aki kell szabniuk,hogy leadhassák a szolgálatot. Ergo azért is meg fog téged büntetni hogyha beleragad a mézesnegró a fogadba
ennyit a sündörségről
Minket játszótéren való alkoholfogyasztásért büntettek meg => ketten ültünk csendben 1-1 üveg sörrel a kezünkben.
Oké, ez elvileg tényleg illegális, de kb 500 méterrel odébb voltak nálunk részegebbek is, csak azok fiúk voltak és volt köztük hiperpigmentált is.
A kisebbségiek ordítva mászkálhatnak az úton egy kocsmára való alkohollal, őket nem büntetik meg soha, de két csajt igen?
Bár a fára mászás nem tudom miért törvénysértő de ezek szerint az.
12:32
A helyedben én is inkább nyelvtan tanárhoz mennék.
A fára mászás, - akárminek is könyvelte el a rendőr, - a közterületen nem természetes viselkedésforma, ami alkalmas arra, hogy megbotránkoztassál vele más ember(eke)t is.
Az tényleg megkérdőjelezhető, hogy nem sok-e a 20 rugó egy fára mászásért, de - például - a páromat sem kérdezték, hogy volt-e már szabálysértési ügye, - elsőre megvágták 30 rugóra, - hiába volt idősebb a jogosítványa mint maga, az intézkedő rendőr, - pedig életében ez volt az első szabálysértése.
Így jártunk! Így jártál!
Légy szíves viselkedj a jövőben a közterületen, - és akkor talán nem válsz "médiummá" egy "rendőr" számára sem!
Sztem nem volt jogos..
Hol sérült a köztisztaság??
A fa tiszta volt vagy mi?
Ennyi erővel a macskát is megbírságolhatná...
Jól le lettél húzva, én nem fogadtam volna el, jelentsen fel, magát röhögteti ki az örsön ha bevisz!!
Amúgy most mindenhol veszettül birságolnak, ezt kapták utasításba, valamiből két ünnep között sielniük kell a vezéreknek...
Meg mi kerülne a fa alá a rendőrfizetésből...
Nem baj, te már adakoztál a rendőrárváknak!
Ha lesz lehetőséged majd revansot veszel:P
Amúgy meg ha felfuvalkodsz:) és kikéred magadnak, akkor lehet leszáll rólad. Ha messzire gyűrűzik az ügy meg kap egy kis nyilvánosságot (helyi újság, helyi IT hírportál... pl: a te fára mászásod vs. valami súlyos aminél impotensek voltak) akkor a közvélemény melléd áll. A rendőr meg meggondolja, hogy a továbbiakban kötekedjen-e....
Ettől meg eszemf@szom megáll....nem tudja leadni a szolgálatot:S:S?? Én lennék rendőr szívesen, de ilyen szarokért nem vergődnék, mennék a gettoba:) tisztogatni. És mi van ha nem találtam "bűntényt"? nem adnak fizut? nem engednek haza a szolgálatból? kukoricán kell térdepelnem?:P....
Ebből is látszik, hogy mindig ezzel a hülye hivatástudattal jönnek, aztán bunkó idióták lesznek, akiket messzire kerülne az ember.....
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!