Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem ugyanazokat a...

Miért nem ugyanazokat a követelményeket várják el egy nőtől aki rendőr akar lenni mint egy férfitól?

Figyelt kérdés

És sajnos rengeteg olyan ügyetlen rendőri intézkedést látok, akár itt is, de akár más országokban is ahol a nők tehetetlenkednek vagy ügyetlenkednek.

Én értem hogy nők és gyengébbek minden téren, de valakinek az élete múlik azon hogy ők szórakoznak. Ez miért így van?

2023. aug. 2. 18:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem is kell hatalmas erőfölènynek lenni, elég ha egy átlag fèrfi szájon vágja, vagy ököllel arcon csapja, kb öt mètert fog repülni a nő. Nő vagyok, nem is vagyok gyenge, de egy satnya fèrfi is sokkal erősebb nálam, sajnos. Valamit kitalálhatnának erre, nekünk is olyan erősnek kène lennünk, mint a fèrfiaknak.
2023. aug. 4. 10:05
 22/29 anonim ***** válasza:
27%

"elég ha egy átlag fèrfi szájon vágja, vagy ököllel arcon csapja, kb öt mètert fog repülni a nő."

Mint ahogy bárki más is....

Aki nőként nem érzi magát elég kompetensnek a rendőri munkához, az nyilván nem jelentkezik.

Aki meg igen, azt megtanítják az ilyenekre is....

Az, hogy van egy-két idióta, aki az előítélete miatt el nem tudja képzelni, hogy nő is lehet eredményes rendőr, az az Ő baja....

2023. aug. 4. 13:08
 23/29 anonim ***** válasza:
#20 Aha, elméletileg ki vannak képezve.Én a gyakorlatról beszéltem.
2023. aug. 4. 14:29
 24/29 anonim ***** válasza:

#15 "Nem azért van férfi rendőr a női rendőr mellett, mert a nő "gyengébb", hanem, mert egyes eljárási feladatok és jogi okok így indokolják."

Te kit akarsz hülyének nézni, most komolyan?

Ilyen járőröket láthatsz, ha a valóságban kimész valaha az utcára:

Nő-férfi páros: érdekes, soha nem nő-nő páros, vajon miért?

Férfi-férfi páros: érdekes, itt ugye nem hiányzik a női kolléga, ugye?Csak a nő mellé kötelező a férfi kolléga, vajon miért?

Több férfi, nagyobb csoportban.

Több női rendőr férfi nélkül még csoportosan sem járőrözik soha, nemhogy párban.

2023. aug. 4. 14:34
 25/29 anonim ***** válasza:

A női rendőr nem "gyengébb" a férfi rendőrnél, hanem gyengébb.

Ezzel kezdődött a téma, hogy nem is azonos fizikai követelményeket kell teljesíteniük, mivel a nők gyengébbek.

2023. aug. 4. 14:36
 26/29 anonim ***** válasza:
24%

"Te kit akarsz hülyének nézni, most komolyan?"

Téged. Mert az vagy.

"Férfi-férfi páros: érdekes, itt ugye nem hiányzik a női kolléga, ugye?Csak a nő mellé kötelező a férfi kolléga, vajon miért?"

Nem kötelező.

Ezt az adott őrs személyi állománya és a szolgálati beosztás adja, hogy éppen kik mennek járőrbe.

Nem lehet mindig megoldani a férfi - nő járőrpárosítást....

2023. aug. 4. 14:41
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 Nem hiszem, ha én lennék a hülye, mert a valóságról beszélek, miközben te egy fantáziavilágban élsz.
2023. aug. 4. 18:25
 28/29 anonim ***** válasza:
hogy*
2023. aug. 4. 18:25
 29/29 anonim ***** válasza:
#26 Érdekes, valahogy mindig megoldják, hogy sose járőrözzön nő nővel.Most nyilván szándékosan tetteted a fogyatékost, de én pont leszarom mi van a jogszabályokban meg a tankönyvekben, én a valóságról beszélek.
2023. aug. 4. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!