Miért nem ugyanazokat a követelményeket várják el egy nőtől aki rendőr akar lenni mint egy férfitól?
És sajnos rengeteg olyan ügyetlen rendőri intézkedést látok, akár itt is, de akár más országokban is ahol a nők tehetetlenkednek vagy ügyetlenkednek.
Én értem hogy nők és gyengébbek minden téren, de valakinek az élete múlik azon hogy ők szórakoznak. Ez miért így van?
Felőlem legyen, csak azért mert nő lehetséges hogy jó. Bár sok feltételezésem és kérdésem van xd
De ha már nőként akar rendőr lenni akkor kapjon már rendes kiképzést. Tekintve hogy még kisebb is fizikailag mint egy férfi és gyengébb is. És akkor még ilyen "alapokra" akarunk kisebb elvárással építeni. Vicc kategória.
És akkor éles helyzetben meg mindig a kollégára várunk, vagy egy pisztolyt nem tudunk időben elő venni, esetleg az elkövetőt meg se tudjuk állítani abba hogy a másikat ne verje meg( román vagy valami keleti videóba láttam már renget ilyet).
Női rendőr...
A nő nem erre lett kitalálva.
Erre van a férfi.
Nőknek,gyerekeknek semmi keresnivalója olyan helyen,ahol veszély van.
Fussanak,kiabáljanak segítségért.
A férfiak intézik.
Egyébként a női rendőr inkább jegyzetfüzet operátor legtöbbször,ha nincs agresszió.
Ahol az államhatalom erős, ott simán jó rendőrnek nő, fegyver nélkül is.
Pl. Észak-Koreában csak rendőrnők vannak az utcákon, egy rendőrbot van csak náluk, azt is csak a forgalomirányításhoz használják.
De ott nincs olyan, hogy bárki csak kicsit is ellen merne szegülni nekik, mert ha ezt tenné, akkor pár év kényszermunkát kapna büntetésül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!