Gyanús lehet a rendőröknek, ha valaki így járkál a nyaralók között?
Hajdúszoboszlón a belvárosban most rengeteg nyaraló van, és tömeg van a belvárosban, minden este zenés programok, este kezdődik az élet, ezek éjfél utánig mászkálnak. Szinte mindenki a hozzátartozójával járkál lengén.
Ha egy fiatalember egyedül a hátán hátitáskával járkál, de senki nincs vale, egydül jön megy a nyaralók között, az gyanús lehet a rendőröknek és legiazoltathatják?
Hozzáteszem, hogy a fiatalember nem cigány, rendezett magyar, szép sötétkék vasalt ingben és fekete nadrágba járkál.
"Ígyis már valamelyik napvalaki besurrant egy apartmanban és az előszobábol egy kistáska cipzáras részéből kivett 60 ezer forintot, míg a fürdőszobába zuhany hang hallatszott. Jól tönkretette az az ember annak a valakinek a nyaralását. Ezt is nehogy rám fogják."
Vagy ennyire unalom van, hogy ilyen kamukkal hergeled az internet népét, vagy tényleg ennyire buta vagy, hogy ezt így önmagában leírod ide.
A te esetedben gyula, már semmiben nem vagyok biztos, csak abban, hogy zártosztályon lenne már a helyed.
Félreértitek a dolgot. Nem én követtem el, nem is lopni mentem, hanem sétálgatni, megnézni a "nyári" Hajdúszoboszlót. Csak ugye mindenki valakivel van, egyedül senki, és én meg egyedül járkálok, látszik, hogy nem vagyok túrista, csak járkálok, ezért tettem fel a kérdést.
Nyílván ha ezt azt elkövettem volna, akkor nem írom ki, mert rendőrök is nézhetik ezt az oldalt, szerintem nem egy olyan felhasználó van itt, aki rendőrként dolgozik, és ha valaki elkövet valamit, nem reklámozza neten, hanem csendben marad.
Egyébként szombaton a 18.35-ös vonattal mentem, ott voltam 18.50.
Vissza onnan 23.07- kor indultam, Debrecenbe értem 23.23-ra, éjjfélre már otthon voltam.
Bementem Hajdúszoboszlón egy étterembe és egy idősebb úr, gondolom a tulaj kint ült az ajtó mellett és mondta, hogy foglalják helyet, ekkor szólt a pincérnek, hogy gyere, segíts az úrnak, rendes embernek látszik, mármint én. Az legalább rendesnek látott engem, gondolom a kék ing, fekete nadrág.
Ettem is egy jó sertéskarajt, sültkrumplival salátával. Csak azért írtam ezt le, hogy az az éttermes amit mondott rólam, jólesett.
Aki tényleg csak nézelődik és azért van egyedül, mert nincs barátnője, vagy éppen dolgozik a barátnője, abban fel sem merül ilyen kérdés.
Ha aggódsz, hogy mások által elkövetett bűncselekményeket rád varrnak, akkor keress munkát, abból élj! És ne menj át Debrecenből Hajdúszoboszlóra!
#15 Mondták.
Tudod én mindig megnézem a kékfényt.
Minden adást. Ha nem is tévébe, akkor youtubeon utólag.
Mostantól minden hátitáskás fekete nadrágos vasalt inges úriembert igazoltatni fogok Hajdúszoboszlón. Gyanús vagy te nekem.
Egy járőröző rendőr
Kérdező!
Én nem vagyok rendőr, csak egy csikós, de ha elkaplak, a karikással a nyakadon, a lovam után kötve húzlak végig a Hortobágyi Csárdáig!
Akkor majd meggondolod, hogy akarsz - e még lopni másoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!