Gyanús lehet a rendőröknek, ha valaki így járkál a nyaralók között?
Hajdúszoboszlón a belvárosban most rengeteg nyaraló van, és tömeg van a belvárosban, minden este zenés programok, este kezdődik az élet, ezek éjfél utánig mászkálnak. Szinte mindenki a hozzátartozójával járkál lengén.
Ha egy fiatalember egyedül a hátán hátitáskával járkál, de senki nincs vale, egydül jön megy a nyaralók között, az gyanús lehet a rendőröknek és legiazoltathatják?
Hozzáteszem, hogy a fiatalember nem cigány, rendezett magyar, szép sötétkék vasalt ingben és fekete nadrágba járkál.
De mondom, egy fiatalember nem cigány, hanem magyar, rendezett, jól öltözött, sötétkék vasalt ingben, fekete nadrágban járkál, a hátán egy hátitáskával.
Csak azért kérdezem, hogy ott mindenki a családjával jón, megy, a fiatalember pedig egyedül járkál.
A másik, hogy Hajdúszoboszlón annyi rendőrautó jár, hogy csak lestem. Az egyik a buszállomáshz parkol le és kiszáll két rendőr és gyalogosan járőröznek a fürdő előtt.
Hogy jön ide a lopás?
Honnan lopnék az utcán? Tán leteszik a táskájukat a nyaralók a padra, és elmennek 100 méterre? Nem. Megsúgom, mindenkinek a vállán, sőt azt láttam, maga elé a mellé eléveti át a táskáját, úgy hordja.
Jah... Tudom mire gondoltok. Az ilyen kertesház, vendégház, apartmanházba kilincselek be, ha zárva van, megyek tovább, ha nyitva van akkor benyitok és leakasztom a táskát, ha pedig benyitok és észrevesznek, mentő dumát mondok, hogy jajj a tulajt, vagy valami recepcióst keresek, mert itt akarok megszállni.
Erre tetszenek gondolni?
Hát én nem csinálok ilyet, csupán csak sétálni, nézegetni megyek át Debrecenből Hajdúszoboszlóra (20 km csak) este 8 - tól 11-ig.
Ígyis már valamelyik napvalaki besurrant egy apartmanban és az előszobábol egy kistáska cipzáras részéből kivett 60 ezer forintot, míg a fürdőszobába zuhany hang hallatszott. Jól tönkretette az az ember annak a valakinek a nyaralását. Ezt is nehogy rám fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!