A zaklatókat, piti tolvajokat a börtönben egy zárkába teszik a komolyabb bűnözökkel?
Simán.
Én mindig vagyon elleni bűncselekmények miatt ültem, és nem egyszer gyilkossal, akár sorozat-gyilkossal is összehozott a sors.
Az egyik volt zárkatársam a 2000-es évekből:
#3-nak:
Ha ez nekem szólt, akkor tájékoztatlak hogy tudomásom szerint Németh VÁCON ült a legtöbbet, Szegeden szerintem nem is volt.
És a szabadulása előtti két-három évre átvitték a Budapesti gyűjtőbe, a "B" objektumba. Bal II, 8-as zárkából szabadult. A főnevelő szintje volt.
Ismét #3-nak:
Egyébként Németh KÉTSZER szabadult az életfogytiglaniból. Mivel abból élete végéig van feltételes szabadlábon, és egy volt zárkatársával vettek ki albérletet, az életkörülményei pedig gyanúsak voltak, ezért "visszarántották" plusz egy évre. A felülvizsgálás előtt kereken megmondta a nevelőnek:
Ha nem engedik ki, öngyilkos lesz, de nem egyedül megy.
Kiengedték. Tudták hogy nem a levegőbe beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!