Hány évre ítélnétek azt aki köztéren rongál és az internetes zaklatokat?
Az internetes zaklatást én komolyan venném. Őrület, mennyire el tudnak szabadulni az emberek annak tudatában, hogy nem lesz hátulütője a dolognak.
Mondjuk igazából néha elég lenne 1-1 nyilvános megalázás is, Pistike arccal együtt kikerülne, mellette az általa mondottak, és onnantól a természetes szelekció intézkedne.
Hát rongalasert kozmunkara itelni, kb felevig.
Internetes zaklato 2-3 ev borton
#6:
Hagyd el az országot, külföldön van.
Én sem börtönre ítélném a rongálót, mert abból tanulna igazán, ha ő maga tenne rendet maga után, közmunka címszó alatt. Ha első kézből látná, tapasztalná, valószínűleg legközelebb minimum 2x végiggondolná, hogy hol randalírozik.
Az internetes zaklatás büntetését pedig komolyabban venném, erre akár még pár évet is adnék. És támogatnám azt is, amit előttem írtak, hogy kikerülne névvel és arccal, amit az elkövető mondott.
Mondjuk ez a zaklatás és gyűlöletkeltés téma érdekes.
Egyszer kifejtettem a véleményem bizonyos emberekről (nem rasszizmus hanem közlekedési morál) Facebook kommentben. Erre majdnem bannolt a Facebook.
Miközben az alapvetően kulturált, tök normális kommentek alá simán jönnek gyűlöletkeltő, mások halálát kívánó, becsmérlő válaszok, amiket ha jelentesz, akkor küldik az értesítőt, hogy nincs ebben semmi szabályellenes... hát érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!