A börtönbe el vannak külónítve a rabok?
Úgy értem, hogy a rendesek a rendetlenektől. Tele van a börtön C típusú emberekkel, de a renes rabok, akik magyarok, jó rendezett kinézetűek és a magatartásuk is tiszta jó, az ilyenek el vannak külónítve a balhés C-ktől?
Nyilván egy 10 fős zárkaba, ahol van 9 kigyúrt C, még a kinézetük is ijesztő, nem tesznek be egy magyar rendezett nyugodt természetű embert.
Aki rendőrgyilkosság miatt kerül be, azt nem feltétlen bántja a többi rab, sőt helyeslik is, hiszen aki börtönbe van, az mind utálja a rendőröket, mind keresztülment rendőrségi kihallgatáson.
Azt bántják, aki gyerekgyilkos.
#5 jól mondja.
És semmiféle elkülönítés nincs, csak a börtön, és fegyház fokozat között.
4 és 5 - nek!
A bv-s dolgozók, őrök nem bántanak fizikailag senkit, nem is szabad. Ha nincs gond, jó magaviseletű a redőrgyilkos, akkor nincs vele gondjuk, nem verik, miért vernék, ha odabent jól viselkedik. A bíróság dolga, hogy "megverte" 20-25 évvel a rendörgyilkost, a bv őröknek nincs jogosultságuk verni, nem is lehet.
Úgyhogy senkit nem vernek bent, még a rendőrgyilkost sem.
Kényszerítő eszközt lehet használni, indokolt esetben törvényben meghatározottak szerint, akár testi kényszert is lehet alkalmazni, az megint más, hogy azt verésnek is veheti a rab. Viszont testi kényszert ugyanúgy alkalmazhatnak azzal aki 5 napot van bent csekk be nem fizetése miatt, mint rendőrgyilkossal.
árokpart-nak:
Nem azt mondom hogy megölik, vagy naponta xarrá verik, de a xopatásból több jár neki mint bárkinek.
Egyébként pedig egyáltalán nem néz ki kiegyensúlyozottnak.
Ezt neked mint kívülállónak képtelen vagyok érzékeltetni. Van egy tipikus megtört sittes tekintet, ami a szem körül is tisztán látható. Amikor hosszabb kihagyás után megint bekerültem, döbbenten néztem körül, hogy "miféle zombik közé kerültem"?
Aztán "beugrott".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!