Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőr nyomozók szoktak...

Rendőr nyomozók szoktak rendőrségi autóval közlekedni, vagy csak civvillel?

Figyelt kérdés
Mert már láttam, hogy egy rendőrautót egy civil pólós férfi vezetett és egyedül volt. Debrecenbe.

2023. júl. 22. 20:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 Nem vagyok beszarva, hanem ha látom, hogy elhalad egy rendőrautó, épp a lehető legközelebb megyek és megnézem, hogy milyen rendőrautó, merre megy. Ha látok egy rendőri intézkedést, akkor közelebbmegyek, de nem megyek nagyon közel, mert megmondanák, h mit bámulom az intézkedést, hanem tisztes távolságban megállok és nézem a rendőri intézkedést.
2023. júl. 23. 14:38
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyébként arra gondoltam, hogy ha gyanúsítottként lennék bent a rendőrségen és egy az ügyhöz nem tartozó lopásom is elmondanám a nyomozóknak, hogy 2017 májusba egy box klub öltözőből egy rendőrtől is loptam 55 ezer forintot, ugyanaz ruha másis zsebben egy eredeti rendőrigazolvány volt, és így tudom, hogy rendőr volt az illető. Azaz hogy rendőrtől is loptam. Felderítetlen maradt, már ha tett a rendőr feljelentést. De elévült és jogilag nem lehet felelőségre vonni.

Gondolom lenne azért megjegyzésük, mit mondanának?

Biztos nem azt, hogy "jaj de jól tetted, bravó, jár a taps...", hanem azt mondanák, hogy "szégyelld el magad, ellopod más pénzét, amit más megkeres? Szánalmas vagy!!!"

Utóbbit mondanák vajon?

2023. júl. 23. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha tanult rendőrök, akkor inkább eggyütműködnek majd veled, mert így akarnak rábírni, hogy beszélj még, és inkrimináld magad.
2023. júl. 23. 21:52
 14/16 A kérdező kommentje:

#13 Tudom. Ma már nem az erélyes vallatás megy, hanem a baráti kör kiépítése, nagyon kedves a nyomozó a kihallgatottal, barátiasan viselkedik. Ismerem a taktikájukat.

Egyébként a troll válaszolók meg elmennek a fenébe, nem vagyok rájuk kíváncsi.

2023. júl. 23. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Mi se vagyunk kíváncsiak már rád.
2023. júl. 23. 23:01
 16/16 anonim válasza:

Tisztelt kérdező! Igen, megeshet, hogy civil ruházatban csíkos járművet használnak.

Azonban adnék egy tanácsot, itt a neten ne tegyél vallomást a múltban elkövetett bűncselekményeid miatt, mivel volt olyan, hogy valaki beírta egy csoportba (16 éves volt) hogy holnap megöli az osztálytársát, és már jött is a TEK. Óvatosan az ilyenekkel.

2023. szept. 10. 23:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!