Lehet tudni, hogy mi a teljes neve annak a nőnek, akit a jelenleg is körözött Türk Róbert ölt meg szerelemféltésből?
Figyelt kérdés
Csak mert fura, hogy ennek a gyilkosnak a nevét és arcát full közzéteszik, az áldozatra meg csak M. Petraként hivatkoznak mintha tök jelentéktelen lenne és semmibe vennék az emlékét.2023. júl. 17. 22:43
11/18 anonim válasza:
Nem sok dolgot tett fel nyilvánosan, de ő volt az. Nyugodjon békében szegény. Remélem egy életen át szenvedni fog a gyilkos.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Médiában megjelent képekhez képest face profilképe teljesen másképp néz ki, de ezen sokkal szebb. Tragikus, hogy ilyen fiatalon meghalt.
2023. júl. 19. 18:45
13/18 anonim válasza:
Szegény, milyen szép volt :( Nyilván pont emiatt volt féltékeny az a rusnya patkány…
14/18 anonim válasza:
azért olyan címmel hírbe tenni meg tv-ben leadni mint az RTL hogy a gyilkoság után visszament még egy esernyőért hát nem tudom... valamiért most még a média is szét akarja alázni ezt az embert, mikor (tudom hogy ez is épp elég súlyos és példaértékű eset volt) de sok hasonló súlyú bűneset történik még csak itthon is. aztán néha így kiragadnak egyet-egyet
15/18 anonim válasza:
Azért a nővel se lehetett minden rendben az biztos.
Tuti volt valami erős oka.
16/18 anonim válasza:
#15 mit szólnál, ha téged vagy valamelyik szeretteted ölné meg egy pszichopata, és random vadidegenek mondanák, hogy “biztos megérdemelte”? Elküldenéd őket a bús pcsába, nem? Gondolkozz már…
17/18 anonim válasza:
nem mindenkinél természetes reakció hogy elküldje a másikat, lehet simán csak reakció nélkül hagyná
18/18 anonim válasza:
Nekem is lenne erős okom egy ilyen idiotat mint te leszurni
De látod, mégsem teszem
Jobban jártál volna ha nem nyilatkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!