Szerintetek meglesz Türk Róbert az Angyalföldi gyilkos vagy el lehet úgy bújni manapság az országban, a világban, hogy soha ne találják meg?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 20:43
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Most a Lány Anyja hívta a rendőröket vagy a Róbert? Mert tegnap még azt olvastam, hogy a srác hívta ki a rendőröket, aztán elmenekült.
15/18 anonim válasza:
Volt ahol azt olvastam, hogy az anya, volt ahol azt, hogy az elkövető. Ezért gondolom, hogy, mindketten
16/18 anonim válasza:
Elvileg nem adtak ki rá nemzetközi elfogatóparancsot. Simán megúszta volna ha kimegy Ausztria irányába rögtön a gyilkosság után. Volt rá lehetősége bőven.
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem volt pénze távolabbra menekülni. Az ismerőseit, szüleit, számláját megfigyelték. Ki hord magánál manapság annyi készpénzt, hogy elinduljon külföldre? Szinte mindenki kártyázik, max pár ezer forintot hord magánál.
18/18 Kései Sirató válasza:
Rohadjon meg a fegyházban az ilyen aljadék! Jó, hogy elfogták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!