Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért pont 1 év 1 hónap...

Miért pont 1 év 1 hónap börtönbüntetést kap valaki?

Figyelt kérdés

Egy 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményért a bíró 1 év 1 hónap letöltendő börtönbüntetést adott egy nőnek.

Azon gondolkodtam, hogy miért pont 1 év egy hónapot adott a bíró?

Az 13 hónap.

Nem egyszerűbb lett volna akkor 1 évet adnineki, hogy kerek legyen?

1 hónap már nem.oszt nem szoroz. Vagy akkor 1 év 2 hónap, az úgy másként néz ki.

2023. júl. 6. 10:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#10 Mindegy.

A debreceni rendőrök menjenek és a városban járőrözzenek azzal a nyomorék rendőrautóval, meg azzal a Skoda kodiaq autóval.

Én meg, ahogy látom, hogy elmegy a rendőrség, a rendőrautó, röhögök egyet.

2023. júl. 6. 20:06
 12/24 A kérdező kommentje:
*Skoda kodiaq rendőrautóval
2023. júl. 6. 20:20
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Én akkor röhögtem jót rajtad mikor egy volt évfolyamtársammal aki Debreceni arról beszélt micsoda egy marha vagy. Említettem neki hogy országosan IS híres vagy. Rögtön bemutattam neki pár kérdésed itt. Kacagtunk, elintéztem neked hogy egy előállításod alaphangon 12 óráról induljon. Persze felajánlottam azt is, hogy ha erre jársz őrizetbe veszlek én és egy egyesítő határozattal egybekötve irány a Nyíregyi Bv.
2023. júl. 6. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Jól fogadták a helyiek is, mert még azt is hozzátettem hogy kísérést se kell adniuk, hisz van rá itt jelentkező ;)
2023. júl. 6. 20:24
 15/24 A kérdező kommentje:

#12 A nyíregyi bv az csak előzetes ház, ugysnúgy mint a debreceni.

Vagy előzetes miatt irány a nyíregyi bv?

De akkor itt helyben a debreceni nem?

Miért nyíregyi?

2023. júl. 6. 20:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat #13 nak akartam írni.
2023. júl. 6. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért mert ott lesz az alapügy okoska.
2023. júl. 6. 20:36
 18/24 A kérdező kommentje:

Nehogy azt mondd, hogy Nyíregyházán is nyomoznak ismeretlenes ügy után és van amit felderítettek, és én vagyok az elkövető a rendelkezésre álló adatok szerint?

Ugyanis Nyíregyházán ritkán járok.

2023. júl. 6. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Hát sajnos a szálak összeérnek. Én meg elkezdtem beszélni a régi ismerősökkel, és adtam tippet🤷‍♂️ sok sikert ! Tisztasági legyen!
2023. júl. 6. 20:50
 20/24 A kérdező kommentje:

A #13 kommentekben azt írtad, hogy a debreceni évfolyamtárad rlmítette neked, hogy én micsoda marha vagyok.

Miért nevezett marhának? Ezt meg tudta magyarázni?

2023. júl. 6. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!